10. fejezet +18

1.7K 33 8
                                    

Ezt a részt igazából tegnap szerettem volna kitenni az Illuminate album 3. szülinapjára, csak aztán már annyira ideges voltam este, hogy még az is felbaszott hogy egy helyben ültem, szóval inkább meg sem próbálkoztam az írással. A rész fele már megvolt, szóval azt kitehettem volna, de egyrészt az nagyon rövid lett volna, másrészt meg nem hagyhatok félbe egy szexjelenetet csak úgy xd

De azért így utólag is boldog szülinapot, Illuminate! Top 3 kedvenc dal az albumról? 

Na nem pofázok itt, szerintem kezdjünk bele. A részben szexuális tartalom van bla bla bla, ha ez zavar, ne olvasd el. Köszi. A többieknek meg jó olvasást!

"MI IGAZÁBÓL..."

Augusztus 19. Vasárnap, 01:41

Shawn visszafojtott lélegzettel figyeli, ahogy előle-hátra mozgatom a fejem. Kezével össze-vissza csapkod jelezve, hogy hagyjam abba, de az arcán lévő élvezkedő grimasz teljesen ellentmond testbeszédének. Végül feladja a próbálkozást, és míg egyik kezével a telefont fogja, a másikkal a hajamba túr, s tincseimet megragatva ő kezd irányítani. Büszkén elmosolyodva gyorsítok a tempón, mire a fiú feje hátra hanyatik, és halkan nyög egyet.

- Shawn, biztos jól vagy? - kérdi aggódva a férfi a vonal másik feléről. - Úgy hallom fájdalmaid vannak. Biztos nem lőttek meg?

Shawn mélyen beszívja a levegőt és próbál lehiggadni.

- Minden rendben Andrew, még időben eljött-hem. - akárhogy is igyekszik, egy aprót belenyög a mondatba. - A többiek? Jól vannak? 

A férfi - ezek szerint Andrew - nagyot sóhajt.

- Igen mindenki jól van. Kivéve Brian... Ő satu részegre itta magát, és szalszázni kezdett az asztal tetején, de megbotlott és leesett. - fejnevet. - Kisebb agyrázkódása van, de amúgy nincs semmi komolyabb. A vip helyiségben voltunk, szerencsére eléggé el volt zárva a lövöldözéstől. Hatalmas mázlink volt.

- Ennek nagyon örülö-... AHH! - Shawn hatalmasat nyög, ugyanis ördögi ötletem támadt. Az összes tehetségemet összeszedve hirtelen lemélytorkozom, mire ő előregörnyedve markol a hajamba, és görcsösen tartja a fejemet.

- Úristen Shawn, jól vagy? Hol vagy? Mid fáj? Azonnal külök orvost! - pánikol be a tag, mire elvigyorodva kiengedem Shawn farkát a számból, ő pedig fellélegzik.

- Ezt még visszakapod. - tátogja, majd válaszol a férfinek. - Nincs semmi, baj, csak... Nő gondjaim vannak. - pillant rám szúrós szemmel.

Andrew megrökönyödve kérdez vissza.

- Női gondjaid? Menstruálsz, vagy mi a szar??  

A kérdést hallva hangosan felvisítok a nevetőgörcstől, ami rám tör. A fiú megsemmisülve áll, mint aki fel sem tudja fogni, hogy mit hallott az előbb.

- Öhm.... Nem...

- Ja, jó. És... Mi sípol a háttérben? - kérdi Andrew egyre értetlenebbül a visongásomra célozva, mire még jobban nevetni kezdek.

Shawn idegesen pillant rám, majd újból a telefonra koncentrál.

- Figyelj Andrew, nem vagyok egyedül, okés? Mint mondtam, nő gondjaim vannak. Nem tudom, mi nem érthető ezen.

Pár másodpercig csend uralkodik a szobán, majd a férfi felnevet a vonal másik végén.

- Hát miért nem ezzel kezdted, Shawn? Csak nem félbeszakítottam valamit? - a fiú sértődötten néz a telefonra, de nem szólal meg. - Akkor nem is zavarok többet. Jó szórakozást, te tenyészbika! - kuncog megint, majd köszönés nélkül bontja a vonalat. 

Youth [S.M. ff] +18Where stories live. Discover now