6. fejezet +18

2.1K 37 27
                                    

A rész meglepő módon megint felnőtt tartalommal megáldott, de gondolom ezt már megszoktátok xd  Azért szólok az elején, hogy csak saját felelősségre bla bla bla...

Nem sok ez így? Mármint három ilyen rész egymás után? Mert ha igen, akkor ezt leszedem, mert amúgy sem halad miatta a történet lol

"NEM FÁJHAT ENNYIRE!"

2018. Augusztus 17. Péntek, 03:34

Hűvös levegőre ébredek. Dehát Shawn betakart minket, nem? És miért fekszem a hátamon? Hiszen a fiúhoz bújva aludtam el! És ha már itt tartunk, hol a fenében van Shawn?

Értetlenül fordulok körbe. Illetve csak fordulnék, de valami nem engedi. A kezeim az ágyhoz vannak bilincselve. A katona énem egyből felszínre tör, a túlélésért felelős riasztóm pedig bekapcsol, és őrülten kezd vijjogni a fejemben. Rugdosni akarok a lábaimmal, de a térdeim is ki vannak kötve egy-egy kötéllel, így meztelen testem teljesen kiszolgáltatottan hever a hatalmas matracon. 

Csupán tizedmásodpercekbe telt, míg mindezt realizáltam, mégis úgy érzem egy éve mozdulatlanul fekszem. Tennem kell valamit! Ki kell szabadulnom innen! 

Rángatni kezdem a kezeimet, míg az adrenalin szintem az egekbe szökik. Legszívesebben sikítanék, de ha valaki betört a házba és megölték Shawnt, majd megkötöztek engem, akkor most nem tudnám megvédeni magam, ha ide jönnek a sikításomra. A jeges rettegés egészen a gerincemig kúszik és csak reménykedem abban, hogy aki megkötözött, nem ébred fel a bilincs csörgésére. 

- Shhh Bébi, állj le! - szól lentről egy hang, mire lefagyok... Dehát ez...

- Shawn? - pillantok a lábaim közé. A fiú mélybarna szemei nyugtatóan ragyognak a sötétben, a félelem helyét pedig egyből mérhetetlen vágy veszi át. Az, ahogyan nyelvével végigszánt dús ajkain miközben egy ilyen intim helyzetben vagyunk, egyszerűen megőrjít. - A frászt hoztad rám. - suttogom rekedten.

 Shawn pimaszul mosolyog fel rám, majd kezeivel gyengéden belemar combjaimba, ezáltal mégjobban szétfeszítve őket, márha ez egyáltalán lehetséges. Isten áldja a hajlékony lábaim!

- Bocsi Bébi, nem akartalak megijeszteni. Hadd tegyem jóvá. - mondja mély, férfias hangján, ami csak még jobban feltüzel.

Nem habozik, egyből a dolgok közepébe csap. Lassan lehajol, a lelkemig hatoló ártatlan tekintete végig engem szuggerál, és ugyan nagyon zavarbaejtő a helyzet, képtelen vagyok megszakítani a szemkontaktust. Elnyílt ajkakkal, hitetlenül pislogva nézem, ahogy fejét az ölembe temeti. Pillanatokon belül megérzem sikamlós nyelvét magamban, mire jólesően felsóhajtok. Automatikusan a hajába akarok túrni, de a láncok nem engedik. A fiú nyelve fürgén jár ki-be, míg csillogó szemei az enyémet keresik. A csodálatos érzés miatt alig bírom nyitva tartani pilláimat, de egyszerűen képtelen vagyok elszakítani a tekintetem a nyalakodó fiútól.

- S-Shawn... - nyögök fel kéjesen, mikor az orrát is hozzám dörgöli. - En-Enghedj el, khérlek! Mheg akarh- Meg akarhlak érinteni!

Shawn egy utolsót nyal, majd kajánul vigyorogva felemeli a fejét. Ajkai mostmár ugyan úgy csillognak mint a szemei, csak míg a második a boldogságtól, addig az első a nedvességtől fénylik.

- Nem lehet, Bébi! Most csak én érinthetlek téged, neked tilos a tapizás. Csak azután eresztelek, miután a nevemet sikítva élvezel el. Addig ki leszel szolgáltatva nekem.

Nem kicsit lepődök meg szóhasználatán, de be kell valljam, hogy mocskosul bejön.
Az alapból kedves és előzékeny fiúból pillanatok alatt egy domináns szexisten lesz, egy olyan, akit uralkodásra teremtettek. Minden idoma hatalmat sugárot, minden izma és minden porcikája az erejéről árulkodik. Mégis hogy lehetséges az, hogy egy ilyen férfi ennyire ártatlan szempárral legyen megáldva?

Youth [S.M. ff] +18Where stories live. Discover now