5. fejezet +18

2.8K 53 15
                                    

A rész teljes mértékben +18-as jeleneteket tartalmaz (khm, pontosabban ez egy 1000 szavas dugás, de na, próbáltam finoman kifejezni magam), szóval csak saját felelősségre!

"A SZEXÁLLAT"


Ahogy a farka lassan teljesen belém csusszan, képtelen vagyok tűrtőztetni magam. Nyögéseim betöltik a szobát, pedig még meg sem dugott rendesen. Lökései gyengédek, de egészen mélyre hatolnak. Hagyja, hogy megszokjam hatalmas méretét, ám elködösült tekintetem mögül is látom, hogy nehezen tudja visszatartani a benne rejlő szexállatot. Egyszerűen csodálatosan csinálja! Csípője körzésével a szerszáma minden egyes porcikámat kitölti, és az érzés átjárja az egész testemet. Olyan, mintha most lennék teljes, és eddig hiányzott volna belőlem valami. Shawn lehajolva hozzám egy gyors csókot lop, de nekem nem elég ennyi. Eggyé akarok válni vele, azt akarom, hogy minden egyes négyzetmiliméterem érintse őt. Mikor feje távolodni kezd, ajkai után kapok ráharapva az érzékeny bőrre, mire felmordul. Érzem, hogy kiserken egy csepp vér, de egyikünk sem foglalkozik vele, rendíthetetlenül faljuk egymást. Mancsai újból felfedező útra indulnak testemen, miközben pénisze egyre gyakrabban tűnik el bennem. Minden egyes behatolásánál kisebb áramütésként fut rajtam végig az élvezet. Egy másodpercre sem áll le, én pedig kis idő után érzem, hogy közel a beteljesülés. Nyelve játéka és a farka által nyújtott élvezet túl sok nekem. Shawn Mendes egy kész csoda az ágyban. Öt percbe sem tellik, és máris képes lenne a csúcsra juttatni, de mielőtt elérne a vég, lelassul, és csókjai is gyengédebbek lesznek.

- Mi-Miért? - nyögök fel csalódottan, mire lihegve válaszol.

- Mert nem akarom, hogy ilyen hamar vége legyen az estének.

Időm sincs reagálni, mert hirtelen hanyatt vágodik, engem pedig mellkasára ránt.

- Lovagolj meg, Bébi! - dörmögi kéjesen a fülembe, miközben lassan végignyal a nyakamon. Kijelentésétől végigborsózik a hátam, és újabb szikra gyullad amúgy is forró testemben. Feltápászkodok kidolgozott mellkasáról, térdeimet a csípője két oldalán helyezem el, és lassan leeresztem magam, egészen addig, míg elérem az égnek meredő makkját. Kajánul elvigyorodva Shawnra pillantok, aki mintha tudná mire készülök, rémült tekintettel néz vissza rám. Én viszont nem kegyelmezek, minden előjel vagy lassú behatolás nélkül tövig beleülök a hatalmas fenevadba, mindkettőnkből egy hangos nyögést kicsalva. Most én diktálhatom a tempót. Amint újból megszokom a méretét, rajtam is eluralkodik a kéjes vágy, és mellkasán támaszkodva körkörösen, majd fel-le kezdem mozgatni a csípőm. Most, hogy ő van alul, sokkal sebezhetőbbnek tűnik, ami valamiért még jobban feltüzel. Lehajolva hozzá a nyakára tapasztom ajkaim, és szívni kezdem puha bőrét.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Férfias morgása egyszerűen az őrületbe kerget

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Férfias morgása egyszerűen az őrületbe kerget. Nem sokáig tétlenkedik, mindkét kezével a fenekembe markol, így bár nem Shawn van felül, újból ő irányít. Pimaszul mosolyog fel rám.

- Nem engedem át olyan könnyen a dominanciát, Cicám. Ne is álmodozz róla!

Ezzel leránt magáról hagyva, hogy meglepettségem miatt tehetetlenül négykézlábra essek a puha ágyon. Meg akarok fordulni, de ő dörmögő hangján rám parancsol.

- Meg ne mozdulj, Bébi! Maradj így.

Lefagyva pillantok hátra, de mikor meglátom, hogy felém közeledik, megint végig fut rajtam az izgatott várakozás hulláma. Vigyorogva lép mögém, gyengéden végig simítva a popsimon. Jóleső sóhajtás hagyja el ajkaim, ám mikor simogatásait egy ütés követi, fájdalmasan felsikkantok. Újabb csattanás hallatszik, majd még egy és még egy. Nem fáj, de elég kellemetlen, mégis mocskosul élvezem.

- Hát szabad-e csúnyán beszélni, Édesem? Mondtam, hogy ebből büntetés lesz! - búgja a fülembe, mert közben a hátamra hajolva megint simogatni kezdett. Most értettem meg, miért is kaptam az ütéseket. Az együttlétünk elején véletlenül káromkodtam.

- Nem, Apuci! - nyögöm automatikusan, mire érzem, hogy belemosolyog a bőrömbe.

- Jó kislány. - dörmögi. - És tudod mi jár a jó kislányoknak?

Megrázom a fejem.

- Élvezet. - suttogja felemelkedve a hátamról, majd minden figyelmeztetés nélkül tövig furakodik bennem. Ebből a szögből még mélyebbre tud hatolni, mint eddig bármikor és úgy érzem, hamarosan szétszakít. Nem finomkodik, egyből gyors tempót diktál, amitől végtagjaim remegni kezdenek. Tuti, hogy holnap nem fogok tudni járni. A kezeim kis idő után felmondják a szolgálatot, így felsőtestem az ágyra zuhan, míg alfelem az égnek mered. Valószínűleg a lábam is összerogyna, ha Shawn nem tartaná őket a helyükön erős mancsaival. Szó szerint csillagokat látok, és nem tudom abba hagyni a kéjes nyögést és sikítozást. Össze kell szorítanom a szemem, próbálva nem a lábam közti élvezetre koncentrálni, de egyszerűen nem megy. A csodálatos érzés minden porcikámba eljut, és képtelen vagyok visszafogni magam. Farka ki-be jár bennem olyan gyorsasággal, hogy szinte már azt sem tudom, milyen bolygón vagyok. A kiszolgáltatottság érzése még csak tetézi a helyzetet, és amikor hatalmas szerszáma eléri a gyenge pontom, minden eddiginél hangosabban sikítok fel.

- Ott!

Shawn felmordul, majd rendíthetetlenül kezdi ostromolni azt a bizonyos pontot. Tehetetlenül nyögök alatta, de amikor előre nyúlva hatalmas mancsával a csiklómat kezdi dörzsölni, azonnal darabokra hullok. A beteljesülés hulláma cunamiként hat rám, folyamatosan remegek, miközben teljesen köré szorulok. Ő még pár erőteljes lökéssel ajándékoz meg így még hosszabbra nyújtva az orgazmusom, majd fáradtan kihúzódik belőlem, és hanyadt vágódik a matracon. Kimerülten mellé kúszok, meztelen testét átkarolva bágyadtan felpillantok rá.

- Csodálatos vagy, Bébi! - suttogja a hajamba, majd lágy puszit nyom a homlokomra. Még érzékelem, hogy betakar minket, és gyengéden cirógat, de pilláim hamar elnehezednek, és elnyom az álom.

Na Babóim, itt egy új rész, tudom hogy nem túl hosszú, de fél 11-kor álltam neki, és már nagyon fáradt vagyok, szóval itt be kell fejeznem. Ha szerencsém van holnap még tudok írni egy részt, de nem ígérek semmit, mert általában sajni nem tartom be xd

Remélem elégedettek vagytok a résszel, mert izé... Én végig vörös füllel írtam az egészet... (Egyáltalán nem tudok elpirulni, szóval nálam nagyon nagy dolognak számít, ha piros a fülem)

Jó éjt Bébik, ha tetszett, kérlek ne felejtsetek el vote-olni, mert nagyon sokat jelent❤

2019. 03. 31

Youth [S.M. ff] +18Where stories live. Discover now