Breaking News (or whateva')

463 17 14
                                    

Sziasztok!
Először is: Tudom hogy nagyon csúnya dolog ennyi idő után csak így idepofátlankodni, de ha valaha is szeretnék ide visszatérni, nem kéne tovább húznom.. 😅😅😂💔 Nem szeretnék magyarázkodni hogy miért nem voltam, és kifogásokat sem akarok keresni. Az én gondjaim nem a ti gondjaitok, mindenkinek megvan a maga harca😇❤️ Ha esetleg valakit mégis érdekel, nyugodtan írjatok itt, vagy akár instán is🥺❤️ (@shawnie.mendes.98.hun)

Igazából nem szereztném rabolni az időtöket, szóval nagyon gyors leszek. Csupán egy kérdést szeretnék feltenni, és arra szeretnélek kérni titeket, ha látjátok ezt, mindenképpen válaszoljatok rá! 🥰

Szerintetek megéri folytatnom az írást? Lenne rá igény? Szeretnétek olvasni ennyi kihagyás után is a sztorijaim, vagy inkább hagyjam abba az egészet, és töröljem le?
Csak mert... Nagyon szeretem ezt csinálni, de nem szeretnélek állandóan cserben hagyni titeket azzal, hogy sosem teszek ki részt.

Szóval eldöntöttem, hogyha esetleg ennyi idő után még van itt valaki, aki kíváncsi a folytásra, akkor új szabályt hozok magamnak; minden héten (legrosszabb esetben minden második héten) lenne egy rész valamelyik "könyvemben", és nincs több kifogás. Ha törik, ha szakad, nem okozok csalódást mégegyszer, mert elegem van abból az énemből. És ígérem, hogy ezt most nem szegem meg.

Ha pedig már nem szeretnétek többet olvasni, légyszi azt is jelezzétek🥰❤️ Teljesen érthető, hiszen nagyjából egy éve nem voltam olyan aktív, csak pár részt tettem ki. A Mercy on me című sztorimat így is meghagynám, de a többit törölném, mivel nem szeretnék félkész munkákat pakolni a profilomra.

Úgyhogy bárhogy is dönt a csapat, teljes mértékben megértem és elfogadom. Légyszi tényleg jelezzetek vissza, hiszen csak úgy fogom tudni a választ.

Vigyázzatok magatokra, és MOSSATOK KEZET!!! 😂❤️❤️

Youth [S.M. ff] +18Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα