3.7 | Özel Bölüm

5K 308 329
                                    

Yataktan korkuyla sıçrarken derin nefesler alıp veriyordum. Bu kötü olayların hepsi rüyaydı değil mi? Gerçek olmamalıydılar.

Yatağın diğer bölümüne baktığımda Erne'yi göremeyince içime bir hüzün doğdu. Bunların hepsi birer gerçekti sanırım, oysa rüya olmasını isterdim.

Karnımda taşıdığım bebeğime bakıp burukça gülümsedim. Ona çok iyi bakacaktım, mutlu büyüyecekti.

Komidinin üzerindeki sürahiye baktığımda boş olduğunu fark etmiş ve doldurmak için sürahiyi alıp mutfağa gitmiştim.

Karşımda duran Erne ile dudaklarım şaşkınlıkla aralanırken sürahi elimden kayıp gitmiş ve yerle buluşurken onlarca küçük parçaya ayrılıp etrafa dağılmıştı.

Erne korkuyla bana dönerken bakışlarını benimle yerdeki cam parçaları arasında gezdirip yavaşça yanıma geldi, cam parçalarına dikkat ederek yürümeye çalışıyordu.

"Güzelim, iyisin değil mi?" dediğinde istemsiz dolan gözlerimle ona sarıldığımda şaşkın bir şekilde bana sarılmıştı.

"Kabus mu gördün yoksa?" dediğinde onaylayan bir şekilde mırıldanmıştım. Bana gülüp hafifçe geri çekildi ve bakışlarını yerdeki cam parçalarına çevirdi.

"Beni biraz beklemen gerekecek." dedikten sonra dolan gözlerimden akan yaşları silip burnumun ucunu öpmüştü.

"Şimdi sen istediğin bir odaya geç, hemen yanına geleceğim."

Başımla onu onaylayıp birkaç adım geri çekildiğimde süpürgeyi alıp yerdeki camları temizlemiş ve hemen ardından da benim bir yere gitmediğimi görmüştü.

"Beni izlemeyi sevdiğini bilmiyordum." dedi muzipçe gülerken.

"Öğrenmiş oldun." deyip gülerken omuz silktiğimde o da benimle birlikte gülmüştü.

"Bebeğim senin yüzünden yorulacak. Olmaz böyle." deyip birden yanıma gelmiş ve beni kucağına alıp yatağa geri götürmüştü.

"O benim de bebeğim, yorulmaz hem merak etme." dediğimde bir şey demeyip kafasını karnıma yaslamıştı.

"Senin olması benim bebeğim olduğu gerçeğini değiştirmiyor." dedikten sonra ekledi. "Kız olacak, hissediyorum."

"Kız olmasını mı istiyorsun?"

"Sağlıklı olsun istiyorum." diye mırıldanıp gözlerini kapadı. Az önce gördüğüm rüyadan sonra bu an sanki gerçek değilmiş gibi geliyordu. O kadar gerçekçiydi ki...

"Erne." diye mırıldandığımda rahatsız olduğumu düşünüp kafasını karnımdan çekmiş ve sırtını yatağın başlığına yaslamıştı.

"Efendim güzelim." derken gözlerimin içine bakıyordu. Tabii ben de onunla göz teması kuruyordum.

"Seni seviyorum." dedim gördüğüm rüyanın etkisiyle birlikte. Belki de o yanımdayken sevdiğimi söylemem daha mantıklıydı.

"Ben de sana aşığım." diye mırıldanıp dudağıma küçük bir öpücük kondurup geri çekilmiş ve ardından da beni kendisine çekip sıkıca sarılmıştı.

"Kabus olarak ne gördün bilmiyorum ama... geçti ve gitti. Ben senin yanındayım ve elimden geldiğince yanında olacağım." birkaç saniye duraklayıp muzipçe güldü. "Günaydın öpücüğümü almadığımı varsayarak günaydın öpücüğümü istiyorum." deyip yanağını bana doğru uzattığında kendi kendime gülüp yanağına hafif bir öpücük kondurup geri çekilmiştim.

Gözüm parmağımdaki dövmeye takılınca gülümsemem yüzümde asılı kalmıştı. Erne evlenme teklifi etmek için aldığı yüzüğü kabul etmeyip böyle bir fikir sunmuştum. Yüzük şeklinde dövme yaptıracaktık ve bunlar ömür boyu bizimle kalacaktı.

"Erne." diye mırıldandığımda dinlediğini belirtircesine mırıldandı. "Erne, bana ejder meyvesi alsana." dediğimde gülmüştü.

"Ne gülüyorsun ya? Ben istemiyorum hem, o istiyor." derken karnımı gösterince bir şey demeyip burnuma küçük bir öpücük kondurdu ve üzerini giyinip evden çıkmıştı.

Erne'nin gelmesini beklerken bir yandan da telefona bakıyordum.

Adel: Bulamadıysan boş ver

Adel: Erne

Erne | Çevrimiçi

Erne: Buldum

Erne: Şimdi eve geliyorum güzelim

Erne: Başka istediğin bir şey var mı?

Erne: Hazır dışarıdayken bakarım

Adel: Başka bir şey yok

Adel: Ama çabuk gel

Adel: Canım sıkılıyor

Erne: Eve yaklaştım. Birazdan yanındayım güzelim

Bir şey yazmayıp telefonu kapatıp derin bir nefes aldım. Bir ay vardı, karnımda taşıdığım canlının cinsiyetüni öğrenmeme sadece bir aydan biraz fazla bir süre kalmıştı. 

Sadece bir ay...

~~~~

Bölüm içime sinmedi ancak böylr olmak zorunda oldu. Eğer ilk yazdığım içime sinseydi bunu geçen hafta okumuş olacaktınız ama neyse xpwjxğwjx

Bir sonraki özel bölüm ne zaman gelir bilmiyorum ama onda bebeğin ismini ve cinsiyetini öğreneceğiz.

İsim önerilerinizi bekliyorum =>





NepentheWhere stories live. Discover now