12. Bölüm - Üçüncü

6.7K 452 174
                                    

Chanyeol bir anda ayağa fırladı. Ondan uzundu ama şimdi nedense devasa bir adammış gibi görünüyordu. Hırıldayarak " ZAMAN YOK!" diye bağırdı. Birden bir sıcaklık dalgası odanın içine yayıldı ve neredeyse Baekhyun'un ayaklarını yerden kesti. Vampir korku içinde gerileyerek kendini duvarın dibine çekmişti.


" Aman tanrım..." Chanyeol şok olmuş gibi görünüyordu. " Oh hayır... Baek? İyi misin? Özür dilerim. Öyle demek istemedi... Yani demek istemedim... "


////****////


" Gücün seni korkutuyor mu?"


" O herkesi korkutuyor." Chanyeol'un sesi acı içindeydi. " Görünüşe göre eşimi bile."


" O? Sanki başkasıymış gibi konuşuyorsun... Sanki hayvanın senin bir parçan değil gibi. "


" Değil." diye mırıldandı Chanyeol. " Ve muhtemelen bir daha asla olmayacak."


////****////


Birileri eksikti. Bir tane daha vardı... Korkulan biri.


////****////


" Orada senden başka, biri daha var, değil mi?


Kurt'un delici bakışları daha da ciddileşti. " Onu çağırmak istemezsin. Hiçbirimiz istemeyiz."



Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Baekhyun boynundaki delik izlerini yalayarak kapattıktan sonra ona gülümsedi. O kadar büyük ve memnun bir gülümsemeydi ki kurdunun ilgiyle başını kaldırmasına neden olmuştu. Eşinin beslenmesinden ne kadar memnun olduğunu görebiliyor, odaya yayılmış uyarılmasının kokusunu alabiliyordu. Eşi ateşle oynadığının farkında değildi. Uyarılmasının kokusunu alan kurdunu büyük bir zorlukla zapt edebiliyordu. Çünkü ısırıktan sonra sevişmezlerse asla bağları tamamlanamazdı. Kurt'un bu kadar ısrarcı olmasının nedeni buydu. Bağları sadece Baekhyun ondan beslenirken tam olarak çalışıyor ve onunla bağları aracılığıyla konuşabiliyordu.



En önemli neden de bağları eğer tamamlanmazsa, Baekhyun bir yere gittiğinde Kurt onun izini süremez ve bulamazdı. İhtiyacı olan tek şey aralarında biraz güven oluşmasını sağlamaktı. Eşinin onun için her şeyi yapmaya hazır olduğunu görmesini istiyordu. Vampirin dişleri geri çekilmişti ama gözleri hala şehvet bulutlarıyla kaplıydı. Eşini göğüsleri birbirine değecek kadar kendine çekti. Onu bırakıp gitmediği için çok mutluydu. Parmaklarıyla nazikçe çenesini kavrayıp yukarı kaldırdı. Teni oldukça soluk renkliydi ama bazı vampirler gibi bembeyaz değildi.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin