2. Bölüm - Karşılaşma

15K 1.1K 1.3K
                                    

" Evet ve... Kurt adamlar kelepçelerden kurtulmaya çalışırken polis memurunun ölümüne neden olmuş."


" Oh hayır..." Jungkook sandalyesine geri çöktü. Belediye Başkanının şahsen onu istemesine şaşmamalıydı. İnsanlar cevap istiyorlardı. Adalet istiyorlardı.



////****////



" Biliyorum canım. Ama sana tam olarak doğru zamanda geldim. Her şey yakında açığa çıkacak. Güçlü olmana ihtiyacım var oğlum. Seni çok seviyorum. Açık fikirli ol Jungkook ve... Kalbini aç."


Bu sözlerle birlikte annesi cennet kokusunu da birlikte alarak ortadan kayboldu. Jungkook annesinin neden bahsettiğini anlayamamıştı. Bildiği tek şey, annesinin uyarılarının her zaman doğru çıktığıydı.



////****////



Byun Baekhyun elli yıl kraliyet korumalığı yaptıktan sonra vampirler içerisindeki en yüksek pozisyona terfi ettirilmişti. Vampirlerin ikincisiydi. Kraldan sonra en yüksek yetki ondaydı. Ayrıca Taehyung'un herkesten, babasından bile gizlediği sırrını bilen tek kişi oydu. Korkunç sırrını...



****////****




Araçları karanlık bir yola girerken Taehyung arkalarına doğru baktı. Takip edilmediklerini biliyordu. Değişkenlerin hafif kokusunu almasının nedeni doğal bir alanda olmaları ve ormanın iyice içlerine girmiş olmalarıydı. Kaptanının konaklama yeri olarak neden böyle bir yer seçtiğini merak etti.



" Değişkenler ve vampirlerin burada iyi geçinemediklerini söylememiş miydin? " diye sordu Seo Joon'a.



Araçların arasından çıkıp kabin tarzında inşa edilmiş büyük bir bina karşılarına çıkınca neredeyse sözlerini geri almak istemişti. Ev kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Karşısına manzarayı alacak şekilde inşa edilmişti. Büyük bir çeşme parke taşlı yolun ortasında duruyor, iki yanda bulunan bahçenin içinde rengarenk açmış çiçekler ve büyük yapraklı ağaçlar serin, ferah bir görüntü sunuyordu. Hiç kimse burada böyle bir evin bulunduğunu tahmin edemezdi.



" Burada alfa Mikel'in yönetiminde olduğu Humboldt sürüsü bulunuyor. Yaklaşık yüz elli değişkenden oluşan büyük bir sürü ama barışçıllar. Onları iyice kontrol ettim. Bu sürüyle hiçbir sıkıntı yaşanmamış. Sürünün arazisi buradan birkaç mil ötede. Genelde yerleşim yerlerini kasabalara ve şehir merkezlerine yakın kurmazlar. "


" Medeniyetten en az bir saat uzaktayız. " diye önemli bir noktaya değindi Taehyung. İlginçti ama şehrin ortasında olmamasına rağmen kendini daha güvende hissediyordu. Böyle bir şeyi daha önce hiç hissetmemişti. Değişkenlerin yakınındayken kendini vampirlerinin yanında olduğundan daha güvenli hissetmesi enteresandı.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin