3. Bölüm - Hediye

14.1K 1.1K 1.4K
                                    

Bir şey hissedebiliyordu. Derinlerine, çok derinlerine karışmış bir şeyi... Onu asla görmemişti. Sadece birçok katmanın altına gizlendiğini biliyordu. Burada ne vardı? Canavarını bu kadar delirtecek ne olabilirdi? Bakışlarını göğsüne indirdi.


Artık dışarı çıkmaya hazır mısın?


////****////


Vücudunun bu alışılmadık kokuya dramatik bir şekilde tepki vermesi, başkalarına dokunma düşüncesinin kabul edilmemesi... Bunlar normalde gerçek eşlerin birbirlerini bulduklarında hissettikleri şeylerdi. Ve Jungkook gerçek eşinin burada olmadığından emindi.


////****////


Şerif çaresizce Jungkook'a baktı. " Bana bir şey ver Jeon. Vampir kralı ölüm cezası uygulayacak. Bunu uyguladıklarını biliyor muydun? "


" Hayır, bilmiyordum."


////****////


" Ben de seni hissedebiliyorum."


Jungkook düzinelerce vampirin odaya girerek onlara saldıracağını düşünüyordu ama sadece iki tanesi içeri girdi ve hangisinin aklını zapt etmiş olduğunu hemen anladı.


Vampirlerin Kralı...


Şimdiye dek gördüğü en güzel, en seksi adam...


Ama nasıl?



*******************************************



" Nasıl olduğunu bildiğini düşünüyorum. "



Taehyung elinde olmadan şaşırtıcı derecede çekici kokuya doğru ilerlemeye devam etti. Yüzlerce yıl boyunca hiçbir kan onu böyle çağırmamıştı. Eğer disiplinli ve kendi kontrol edebilecek kadar güçlü bir vampir olmasaydı dişlerini çoktan karşısındaki değişkenin boynuna gömmüştü. Çünkü onundu.



" Kim olduğumu biliyorsun. Değil mi? "



Hala bağlarını kullanıyordu. Alfaların alfasıyla birlikte odada olan diğer kişinin neler olup bittiği hakkında hiçbir fikri yokmuş gibi görüyordu. Alfaların alfası ona cevap vermedi. Sadece büyük bir şokla hatta dehşete düşmüş gibi bir ifadeyle ona bakmaya devam etti. Sonunda konuştuğunda sesi sarsılmış bir adamın fısıltısıydı, neredeyse dua eder gibi " Benim... Eşim... Olamazsın..." dedi.



Taehyung'un içinde adeta bir yanardağ patladı. İçi yanıyormuş gibi acı çekerken derinlerinde bir şeylerin acıyla sızlandığını hissetti. Reddedilme duygusu başından aşağı boşalırken çektiği acıya rağmen yüzünü ifadesiz tutmaya çabaladı. Fakat yeterince başarılı olamamış olmalıydı çünkü kaptanı dirseğini kavrayarak onu arkasına doğru çekmeye çalıştı.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin