7. Bölüm - Dövüş

13.2K 888 701
                                    

Taehyung aşıktı. Bundan hiç şüphesi yoktu. Uzun zamandır yaşıyordu ve daha önce hiç bu kadar yoğun duygular hissettiği biriyle tanışmamıştı, bu yüzden duygularını tanıması daha kolay olmuştu.


////****////


Konuşması biter bitmez Taehyung dudaklarını dudaklarına, vücudunu da sıkıca vücuduna bastırarak ona sarıldı. Bu tam da ihtiyacı olan şeydi. Eşi neredeyse vücudunun her yerinde ona dokunuyordu, böylece vücudu ve aklı onun kokusuyla dolup taşacaktı. Ayrıca kurnaz eşi bununla Seo Joon'un yüzüne hakaret ağırlığında bir tokat indirmeyi planlıyordu. Seo Joon Jungkook'un her yeri Taehyung gibi kokarken onunla dövüşmek zorunda kalacaktı. Bu eşinin kaptana acımasızca " Jungkook'un vücudu her tarafımdaydı, üzerimde ve içimde, sen değil... ve asla olmayacak" demesiydi.


Jungkook kollarını arkadan eşine sararken ve boynundaki gözle görünür haldeki ısırık izini öperken gözlerini Seo Joon'dan ayırmadı. Eşinin dışarı adım attıkları andan itibaren bağlarından kendisine gönderdiği pozitif, cesaret verici duygular, ikinci kere düşünmeden zaten bir süredir aklında olan kelimeleri fısıldamasına neden olmuştu.


" Seni seviyorum."


Arkadan Taehyung'un yüzünü göremiyordu ama gözlerini kapatarak duygularına on misliyle karşılık verişini hissetti.



***********************************



Gösterdikleri açık sevgi gösterisi kaptanın hareketlerini durdurarak onlara bakmasına neden olmuştu. Küçümseme ve öfke ifadeleri yüzünden geçerken, Jungkook adamın etrafındaki aurada hiçbir güç olmadığını fark etti. Açıkça kaptanın onunla eş güçte olmadığını görebiliyordu ve adamı acımasızca öldürmek istemiyordu. Adil olmak, onun kanında olan bir özellikti, bu yüzden şu anda Alfaların Alfası'ydı. Parmaklarını eşinin parmaklarına geçirerek rakibiyle yüzleşmek için onunla birlikte merdivenleri indi. Sehun'a kendisine katılması için sinyal verdi, çünkü Taehyung'un yeni atayacağı kaptanın o olacağından neredeyse emindi. Öfkeli vampirin birkaç metre ötesinde durdu.



" Seninle dövüşmek için hiçbir arzum yok Seo Joon. Taehyung benim gerçek eşim. Bunu görebilir ve kokusunu alabilirsin. Bu meydan okuma çok saçma ve gereksiz yere hayatını tehlikeye atıyorsun. Beni yenemeyeceğini biliyorsun. Meydan okumanı geri çekip derhal bölgemi terk edersen, hayatını bağışlayacağım. Ama sadece hemen şimdi gidersen! "



Jungkook Seo Joon'u uyandırmaya çalışarak gürledi ama vampir ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmaya devam etti. İnatçı aptal.


Seo Joon " Yenilecek olan ben olmayacağım. " diye tısladı, keskin dişleri ay ışığında parlıyordu.


" Aptal. " diye arkasına homurdandı Sehun. " Eğer Jungkook'a bir şey olursa kralımızın da onunla birlikte öleceğini biliyorsun. "


" Eğer gerçek sevgilisi olsaydı... Ama değil. "


Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekWhere stories live. Discover now