11. Bölüm - Bölünmüş

7.9K 523 228
                                    

Ancak birden havayı delip geçen uyarı dolu kükreme Jungkook'u da diğerleri gibi şaşırttı.


Herkesin bakışları bir anda Chanyeol'a döndü ama genç kurt adamın umurunda değildi. Bir başkasının kollarında olan kişi onun eşiydi.


Herhangi bir tanıtma veya flört olmadan, Chanyeol bir eliyle Baekhyun'un saçlarını kavrayıp başını eğdi, diliyle köprücük kemiğinin hemen üzerinden boynunu yaladı ve dişlerini sertçe tene geçirdi.


Baekhyun Chanyeol'un geniş omuzlarını mengene gibi kavramıştı. Öfkeli bir tıslama vampirin dişlerinin arasından kurtuldu. Sinirlenmiş olduğu anlaşılıyordu ama başını daha da geriye yatırarak boğazını açığa çıkarmıştı. Hak edilmeyi kabul ediyordu.


////****////


" Bu uzun, çılgınca, beklenmedik bir yolculuk oldu. Sizler olmadan yapamazdım. Çok şey başardık. Tüm dünya üzerindeki sürüler şu anda zaferimizi kutluyorlar. İsyankar sürü ortadan kaldırıldı ve Taehyung'un ordusu sayesinde DNA'mızı kopyalamaya çalışan tesis de öyle. Sıfır zayiatla girip çıktılar. Tesisten dokuz değişken ve iki vampir kurtarıldı. "


Tesis sadece bir tane olmak için fazla iyi finanse edilmiş gibi görünüyordu ve Jungkook ne kadar tesis varsa bulup yok etmeye yemin etmişti.


////****////


PS : Arkadaşlar bir önceki tanıtım videomu Youtube kurt sahnelerine gelen telif hakkı yüzünden sildi. Bu yüzden videoyu yeniden hazırlamak zorunda kaldım. Sahneleri biraz değiştirdim ve ekleme yaptım. Umarım bu yeni versiyonu beğenirsiniz.^^ Ayrıca bu bölümden itibaren her bölüm, bir önceki bölümün hatırlatmasından sonra Chanbaek çifti için hazırladığım bu özel afişi kullanacağım.^^ 


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Chanyeol yatağının kenarına oturmuş saçlarını büyük, mavi bir havluyla kuruluyordu. Karavandayken duş almıştı ama kendi evinin rahatlığına ulaşmışken bir tane daha almak istemişti. Kardeşi ve eşi evlerindeki ilk gecelerini kutlamak için birkaç sürü üyesiyle birlikte koşuyordu. Hepsi son derece mutluydular ve onlara katılmak istiyordu. Kardeşlerinin onun için sızlanmalarını hissedebiliyordu ama kurdu onları görmezden geliyordu. İçinde bir köşeye kıvrılmış olan kurdu, eşi yüzünden üzgün ve umutsuzdu. Chanyeol zayıflığının her şeyi mahvetmesi yüzünden kendine lanet ediyordu. Durumu kontrol altına alabilmeliydi.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin