8. Bölüm - Güneşte Yürüyen

11.5K 831 562
                                    

Taehyung eski kaptanın zavallı formuna baktı ve koruma lorduyla bekleyen vampirlere geri döndü.


" Alfanın emrettiği gibi ona sınıra kadar eşlik edin." Mavi gözlerini koruma lorduna odakladı. " Ve sınırı geçtikten sonra başını alın."


****////****


" Emin değilim. Ama sanırım vampirlerini de dokunuşumla rahatlatabilirim, tıpkı değişkenlerim gibi. "


****////****


Jungkook bilim adamlarının onları yakalamaları için avcıları kiralayarak üzerlerinde deney yapmak istemeleri konusundaki tehdidi anlattı. " Hepimizin birleşmesi gerekiyor, çünkü yalnızca bizi incelemek istemiyorlar, vampirleri de istiyorlar. Birkaç dolar için sürülerini terk eden ve hepimizi tehlikeye atan kurt adamlar var."


" Daha önce de savaşlar yaptık ve kazandık. Doğa Ana her zaman güvende olmamızı ve hayatta kalmamızı sağladı." diyerek lafa girdi Namjoon. Herkes sürünün beynine dikkatini vermişti. Son birkaç gündür kültürlerini ve tarihlerini en iyi bilen kişilerle, büyücüler ve şamanlarla birlikteydi. Öğrendikleri ve söyleyecekleri çok önemliydi. Namjoon büyük bir dikkatle alfaların alfasına baktı.


" Sen ve vampirlerin kralı arasındaki eşleşme ilk vampir/değişken eşleşmesi değildi. Olmayacak da. Daha fazlası gelecek."



***********************************




Jungkook zihninden kardeşinin söylediklerini tekrarladı. Daha fazlası gelecek. Onun vampirlerin değişkenlerle eşleşeceklerini ve daha sonra değişmeye başlayabileceklerini kast etmediğinden emindi. Hayır, Doğa Ana bu özelliği sadece vampirlerin kralına vermişti. Fakat daha fazla eşleşmenin gerçekleşmesi için dua ediyordu. Mikel oturduğu yerde dikleşti.



" Güçlerimizi birleştirdikçe daha fazla sayıda değişkenin gerçek eşlerini vampir topluluğunda bulabileceğini mi söylüyorsunuz? "


" Kesinlikle. " diye cevapladı Namjoon. " Doğa Ana en bilge olandır. Eğer Kral Bentley ve Jungkook gerçek eş olarak eşleşen tek çift olmaz ve devamı gelirse, hiç kimse kehaneti inkar edemez. İki türün birbirleriyle değil, gerçek düşmanımızla savaşmak için tekrar birleşeceğini. "


" Yani en büyük sorunumuz meydan okuyan değişkenler mi? " diye sorarken kaşlarını çatmıştı Luhan.


" Hayır. İnsan bilim adamları. " dedikten sonra Jungkook Doğa Ana'nın bıraktığı sakinleştirici oku cebinden çıkararak odadakilere gösterdi.



***********************************



" Daha fazlasını söylediler mi? " diye sordu Jungkook Mikel'in kısıtlama tesisine taşınmadan önce tutsaklarını tuttuğu küçük bir bodruma açılan dar merdivenlerden inerken.

Alpha and Vampire King - Taekook/ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin