OSMNÁCT.

126 4 0
                                    

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


nailah a ben šli ruku v ruce po bromptonské ulici. v týdnu na sebe nemají čas, proto spolu tráví každou volnou minutu.

nailah se zastavila a podívala se do výlohy na některé šperky, přesněji na prsteny.

'přemýšlela jsi o tom, že bychom se zasnoubili?' řekl ben a ona se oddálila od výlohy.

'ach ne, dobře, ano, byla to myšlenka v mé mysli, ale jsou to jenom prsteny, které jsou opravdu pěkné.'

'tak se pojďme podívat!'

'ne, ne, nemá to smysl, bene.'

'no tak, není nic špatného na tom podívat se, ne?' řekl s úsměvem, vzal ji za ruku a vtáhl ji do harrods, jednoho z nejslavnějších nákupních domů v londýně. procházeli kolem nakupujících a turistů, když šli k eskalátorům, aby se dostali nahoru. přijde k tiffany's s benem těsně za sebou a podívala se na všechny prsteny.

'víš, už od té doby, co jsem byla malá holka, jsem si vždy říkala, že kdybych se někdy vdávala, chtěla bych prsten od tiffany's. když jsem byla mladší, sledovala jsem snídani u tiffanyho a na 18. narozeniny jsem měla oslavu inspirovanou audrey hepburn.' řekla nailah a dívala se skrz výlohu.

'ale pořád jsem si říkala, jestli se někdy s někým setkám? je někde venku? ale myslím, že jsem ho konečně našla.' řekla a ben se usmál.

'dobrý den, mohu vám s něčím pomoci?' zeptal se zaměstnanec na pultem.

'ne, děkuji, jen se díváme.'

ben se díval skrz skleněné skříně, ale stále se cítil rozrušený. miluje nailah víc než cokoli jiného, ale neví, jestli je na manželství připraven. je to velký závazek a on je ještě mladý a chce nějakou svobodu.

'bene, jsi v pořádku?'

'huh? ou, ano, jsem v pořádku.' řekl s falešným úsměvem.

'no, nechci ti zkazit naděje, ale já nejsem připraven na to, abychom se zasnoubili,' povzdechl si, 'miluji tě, opravdu, zlato, ale myslím, že je to pro nás celkem velký závazek. myslím, že spolu stále ještě ani pořádně nežijeme.'

ben a nailah si hledají dům ke koupi. snaží se najít něco mezi středem a jihovýchodem, aby to bylo pro oba snadné. nailah si v současné době pronajímá byt, zatímco ben si byt koupil. tentokrát hledají dům se zahradou, protože uvažují, že se z toho později stane dům pro rodinu.

'já jsem ale nechtěl nic říct, vypada jsi tak šťastně, když jsem začal s konverzací, a pak jsi mi řekla příběh o tobě a snídani u tiffanyho. nechtěl jsem ti to zničit.'

'bene, nedělej si s tím starosti. pokud se tím nechceš zabývat, naprosto tě chápu. vždy jsme si říkali, že se nebudeme rozhodovat, pokud nebudeme stoprocentně rozhodnutí. nebudu tě nutit dělat něco, na co nejsi připraven.'

innuendo [ben hardy] | CZ translationOnde histórias criam vida. Descubra agora