Azıcık Gelişmeler

213 7 0
                                    

  Evvet! Sonunda bu hikâye hakkındaki gelişmelerden bahsedeceğim! Bir süredir aklımdaydı fakat doğru zamanı bekliyordum diyelim.

  Bu kitap her zaman benim için farklı bir kitap oldu. eğer texting olarak yazmasaydım daha güzel olabilirdi elbette fakat bu da ona farklı bir hava kattı. Finalinin olduğu gün herkesin şaşkın tepkilerini hatırlıyorum.

  Zevk vericiydi.

  Her neyse! Asıl haberimize gelelim! İkinci kitabı yazıyorum. Daha doğrusu henüz kelimelere dökmeye başlamadım ama kafamda neredeyse her şey yerli yerine oturmuş durumda. Üşenmediğim bir zamanda yazmaya başlayacağım. Size belirli bir tarih veremem. Biliyorsunuz yıllardır fazla aktif değilim gibi bir şey. Ama kendimi toparlamaya çalışıyorum. Yazacağıma ve bitireceğime emin olabilirsiniz.

  Bir de bu kitaptan bağımsız yeni bir kitap daha yazmaya başladım. Uzayla ilgili, neredeyse herkesi içinde barındıran bir kitap olacak. Ancak genel anlamda düz yazı olduğundan muhtemelen onu yayınlamam daha da uzun sürecek. Bu arada Perfect Masterpiece'e de devam etmek istiyorum. Onun sonunu getirmeyi çok istiyorum çünkü kurgusu acayip içime sinmişti. Tabii uzun zamandır yazmadığımdan her şeyi tam hatırlamıyorum... Okusam iyi olacak.

  Ayrıca, Seeing The Stars kitabımın da finalini yazmış bulunmaktayım. Üşenmezsem onları da yayınlayacağım. Ama okuyuverin yâhu. Hepinizi kocaman seviyorum!

  Şimdilik, bbhbhj kaçar!

bunu yapmayı özledim.

| Death | Texting •NaLu•Where stories live. Discover now