1.6 = E

683 85 13
                                    

   Lucy grup konuşmasından çıkıp telefonunu ceketinin cebine koydu. Dışarıda oturduğu banktan kalktı ve çalıştığı kafeye girdi. Ve o sırada pembe saçlı çocuğun iş yerine doğru geldiğinden haberdar değildi.

     Lucy kafenin müşteri bölümünden geçip arka tarafa gitti. İş arkadaşı Levy yanına gelirken müşterinin geldiğine haber veren zil çaldı ve Levy durdu. Lucy ağzını oynatarak 'sonra' dedi ve not defterini alarak içeri geçti. Gönderen kişinin uzun süredir hoşlandığı Natsu olduğunu görünce kalbi hızlanmaya başladı. Adeta göğüs kafesinden fırlayıp gidecekti. Lucy yavaşça yaklaşırken Natsu'da ona gülümsüyordu.

        Böyle gülümsemeye devam edersen seni döve döve severim çocuk, diye geçirdi içinden. (B/N: Bakınız ben BTS videolarına ve fotoğraflarına bakarken böyleyim.)

        Natsu'nun önüne gelince siparişini sordu. "Ne istemiştiniz?" İçinden zafer işareti yaptı. Natsu gözlerini kısıp Lucy'e baktı. "Bir şey mi oldu? Resmi konuşmana gerek yok." dediğinde Lucy not defterine bir şeyler yazıyormuş gibi davrandı. "Mesaideyken müşterilerle sıkı fıkı olmak yasak. Ne istemiştin?" dedi ve ciddi bir şekilde durdu. "Çilekli Milkshake. Bu arada çaktırmadan soruyorum. Mesainin bitmesine üç saat var değil mi?" Lucy gözlerini dikerek Natsu'ya baktı. "Evet?"

       "Geç çıktığını fark ettim. Bende burada eve gidiyorum. Eşlik etmeye ne dersin?"

     Bu hikayenin sonunda şok olacaksınız :>
       

| Death | Texting •NaLu•Where stories live. Discover now