3.0 = İ

572 72 7
                                    

Lucy, Juvia'nın aşk acısı çeken haline derin nefes aldı ve mutfağa geçti. Her ne kadar içinde bir şey olmadığını bilse de yüzüncü kez kapağı açtı. Sonra kafasının üstünde beliren ampül ile beş numaralı gülümsemesini attı. (B/N: Bkz: Birkaç bölüm önceki Tecavüzcü Coşkun gülümsemesi.) Hemen Natsu'nun evine gelmesini bildiren bir mesaj attı. Şansına biricik Natsu'su hiçbir şey sorgulamadan kabul etmişti.

Bir dakika sonra, Natsu pijamaları ile evine gelmişti ve Lucy'nin burnu kanayacaktı. Şimdi de Natsu kanepede yarı uyuyan bir şekilde Lucy'i dinliyordu. Açıkçası dinlemiyordu. Çünkü Lucy'nin kendisine anlattığı Gray ve Juvia'yı birleştirme planı ilgisini çekmiyordu. Fakat anlatan kişi Lucy olunca ve kızın sesi de Natsu da rahatlatıcı etki bırakıyorken zorluyordu. Lucy ise bunu önemsemiyordu. Natsu'nun onu dinlemediği mağlumdu ancak hala anlatıyordu ve nedensizce mutluydu.

***********

Yarım saat boyunca süren tek taraflı sohbetten sonra ikisi de koltukta uyuya kalmıştı. O sırada mutfaktan gelen ses ile Natsu uyanmış ve hızla mutfağa gitmiş, ama sadece bir kedi olduğunu gördükten sonra içeri geçip Lucy'e sarılmıştı.

Sıkıca sarılırken uyandırmayacak şekilde mırıldanmaya başladı. "Neden sana bu kadar çabuk alıştım bilmiyorum. Ama seninle birlikte uyumak istiyorum. Sana sarılınca burnuma dolan kokun, ve sesin o kadar rahatlatıcı ki... Sana alışmanın canımı acıtacağını biliyorum. Fakat Lisanna'ya karşı hissetmediğim duyguları sana karşı hissediyorum. Üzgünüm. Artık sana mesafeli davranacağım." Tam kalkıp gidecekti ki Lucy'nin, yaptığı şey ile durdu. Bu hareket Natsu'nun bir daha ondan uzak duramamasını neden olacak hareketti.

Lucy, Natsu'yu çekip ona sıkıca sarılmıştı.

Niye yazdım bilmiyorum .-. Normalde defterde yazılıydı ancak içime sinmemişti ve sözde yazarken değiştirecektim. Bu arada sonraki bölüm bayağı şoke edici olacaktı ki, hikâye hızlıca bitecek. Bugün yazdıkça yayınlayacağım! Ve hikâye bitecek T-T

| Death | Texting •NaLu•Where stories live. Discover now