3.8 = N

608 72 5
                                    

    Natsu

  Lanet olası Lisanna geri dönmüştü. Yani geri döneceği belliydi. Onun ölmediğini başından beri biliyordum. Tabutun boş olduğunu fark etmiştim... Evimin önünden valizle geçerken onu görmüştüm. Aptal gibi görünüyordum. Değildim. Ama Lisanna'nın geri dönüp Lucy'i kaçıracağım ışık aklımdan bile geçiremezdim. Tanrım! Nelerle uğraşıyorum ben! Neden hep ben? Neden neden neden?!

    "Natsu, Lucy'nin telefonunu bulmuşlar." Gray'in dediğiyle ufak bir şok yaşamadım değil. Hani insan telefonunu alır falan. Lan! Gerzek! Kız kaçırılırken 'telefonumu almalıyım' diyemez ya!

     Gelen hıçkırık sesiyle Gray'e döndüm. Pekala, polis karakolundaydık. Çoğu kişiden hıçkırık sesleri geliyordu ama bu kişi Gray olunca... Oğluyordu o piç! "Ne oluyor be?'" Ciddi ciddi ağlıyor.

     "Ben onu beş yıldır tanıyorum Natsu. Zor zamanlarında yanında olan b-bendim. O benim k-kardeşim gibiydi. Sizin yanınızda değilken bana abi diye seslenirdi. Ben hayatımı onu korumaya adadım. Eğer ölürse kendimi af-affedemem." Pekala bu sözlerin Gray'e ait olduğunu düşünürsek garipti. Ve şaşırtıcıydı. Benim de ağzımın beş karış açık olduğunu düşünürsek fazlasıyla şaşırmıştım.

    "Buna gerek kalmayacak."

| Death | Texting •NaLu•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin