2.7 = D

547 72 18
                                    

1 Ay Sonra

Lucy'nin Günlüğü

   Pekala aptalca bir şey yapmış olabilirim. Yani okulun ortasında Natsu'ya tokat atmak aptalca değilse o başka.

   Ama yinede gerzek Natsu akşama kadar yanımda durdu. Kızarmış bir yanakla. Ve onun yan evde oturması... Tanrım... Camdan garip garip hareketler yapıp duruyordu. Bende en sonra el hareketi çekip perdeyi kapattım hehe.

  Şimdi ise okulda olmam gerekirken biricik aşkım yatağımda uzanıyorum. Öhöm, biricik aşkım ve gelecekteki kocam, öhöm. Tamam ben kaçıyorum, zil çalıyor. Hehe.

    Lucy günlüğünü kapatıp çekmecesine koydu ve odasından aşağı indi. Kapıyı açtığı gibi karşısında pijamaları ile bekleyen bir Natsu beklemiyordu elbet. Uykulu çocuğa bakarken dağınık saçlarını fark etti. Yeni mi uyanmıştı?

   "Neden burdasın?" Uyku sersemliği yüzünden gözleri kapalı olan Natsu yere bakarak konuştu. " Uyumaya geldim." O sırada Lucy, Natsu'nun elindeki yastığı fark etti.

    Derin bir nefes aldı ve Natsu'yu içeri davet etti. Natsu salonun ortasında dikilirken Lucy yorgan getirmek için odasına gitti. Dolaba bakarken arkasındaki ses ile irkildi. Arkasına döndüğünde Natsu'nun yatağına yattığını gördü. "Ne yapıyorsun Natsu?"  Natsu birkaç dakika boyunca cevap vermeyince uyuduğunu anlayıp gidecekken durdu.

   "Benimle uyumayacak mısın?"

    Sabahın köründe neden bunları atıyorum .-. O değilde kitap harbi bitiyor be T-T ay bu benim çok içime sinen bir kitap ve T-T Harbi bu kitap salı gününe kalmadan bitecek T-T Naled olsun, istemiyorum T-T .-.

| Death | Texting •NaLu•Where stories live. Discover now