Ani neviem ako to nazvať...

28 3 7
                                    

Takže prázdniny ubehli ako voda a pomaly sa nám blíži pohreb :") Takže asi viete čo si pod tým môžete predstaviť: učebnice, učiteľky atď... = ŠKOLA... No nič Sarah musíš vstávať... Povedala som si a vytrepala som sa s postele aleee musela som mať motiváciu v podobe tohto :

Takže Sarah uvedom sa... Ak chceš mať svoje milované a nádherné Porsche v budúcnosti tak nesmieš skončit s oranžovou vestou na ulici... Preto musíš ísť do školy a UČIŤ SA... Bojuj Sarah,bojuj... o tvoje milované Porsche!

 o tvoje milované Porsche!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ok. Je mi jasné že som divná a dávam si takéto príhovory ale no čo už...  Zjedla som niečo na raňajky ( ani neviem čo lebo mám depku s toho mojho rozprávanie sama zo sebou) a runovala som do školy. Tam ma už čakali baby ktoré sa zas rozprávali... o BTS - ku... Juja : joojda ten Jungkook je tak cute!!! Dada : ahmmm... Dáška : Jimin je viac cute! Ja : hehe no radšej idem niekam do Prčíc. A bla bla bla...

PO ŠKOLE ( ci boha ja som to prežila)

Takže no... Situácia je taká že idem s babami von... Super. Došla som domov a spravila som si úlohy lebo učky si myslia že celé poobedie hráme Fortnite a nudíme sa tak nám dajú milión triliónov desaťtisíc úloh... Ok bohužial DALŠIE ROZPRAVANIE SAMA ZO SEBOU..

Sarah kľud si pekná baba a nemáš dôvod sa rozčulovať.. Keď sa to naučíš kúpiš si tvoje milované Porsche lebo budeš mať dobrú prácu.

Sakra dalša depresia klope na dvere... Takže idem teda von lebo úlohy nestíham.

Takže som vonku a je tu totálna nuda baby zas púšťajú dajakú pesničku od BtS


Ok radšej si namiesto tohto spravím úlohy... utekala som domov spravila som si úlohy zjedla nejaké jedlo atď... bola som velmi unavená takže som hneď zaspala.

______________________________________
OK takže toto je kratšia kapitola a písala som ju celý večer.. Sorry za to Porsche ale proste ja som blázon do tej značky. Ok dalšia kapitola bide zachvilku vydana a bye.

V príbehu boli : IgOtYaSjAM,Danielita44666,
raebyung6677

Nový KoniecWhere stories live. Discover now