Zmena

47 2 1
                                    

Ráno som sa zobudila s mega zlou náladou. Skúšala som sa postaviť no krútila sa mi hlava. Ľahla som si a driemala som. Zaspala som. Trochu ma vytrhlo no zistila som že sú prázdniny. No bohužiaľ len jeden deň. Chvíľu som si pospala a potom som už išla z postele aby mama nenadávala. Bola som sama doma. Rodičia boli v práci a ségra bola v škôlke. Spravila som si raňajky - cereálie z mliekom a zobrala som si mobil do ruky. Jedla som a písala zároveň.

Dada : čaute idete dnes von?

Juja : nooo neviem asii nie ale uvidím

Ja : ok dá sa mi. O kolkej?

Dada: idk napriklad o 14:00?

Ja : ok idem.

Dada : ja uz idem ahojte

Juja : ahoj

Ja : co robis juja?

Juja : pocuvam BTS

Ja : aha co ine by si asi robila.

Juja : ale BTS je naj!

Ja : nenene

Juja : to je jedno

Ja : ved hej

Juja : co robis ty?

Ja : ranajkujem

Juja : tak dobre ja uz idem lebo ideme na vylet tak sa idem pobalit ahooj

Ja : ahooja  uzi si vylet!

Super dnes idem von! Obliekla som sa a išla som von vyhodiť smeti. Už už že idem naspäť no vtom som si zmyslela na útulok. Psy ma potrebujú! Idem ich vyvenčiť! A tak som bežala do útulku.  Venčila psíka s menom Benny. A vtom som si zmyslela na psíka ktorého sme mali u babky. Bol to jazvečík a volal sa Edo. Bol milý a verný. No raz sa rozbehol a zrovna pod auto. Odvtedy sme sa od babky odsťahovali asi preto aby som naňho nemyslela. Milujem psov a som rada že tam už niesme. Stále by som naňho myslela. Vtom som sa spamätala. Nemysli na to! Žiješ tu a teraz! Keď som sa znormalizovala a začala som konečne nemyslieť na Eda videla som že niekto kráča oproti mne. Povedomý ksicht... Veď to je Witchka! Moja bláznivá kamoška! " Čuus" pozdravila. "Čaaau" odzdravila som. " Čo ty tu? spýtala som sa. " Aale len smeti vyhodiť" zasmiala sa. " Aha no ja zase venčím tuto Bennyho ale už pôjdem domov" pozrela som na Bennyho. " Tak ja už idem ahooj" pozdravila. "Čuuuus" zamávala som jej a išla som vrátiť Bennyho." No čo Benny ideš za ostatnými?" spýtala som sa a Benny zaštekal na súhlas. Keď som prišla domov bola som hladná no nič exra sme doma nemali. A tak som sa rozhodla spraviť najjednoduchšie jedlo na obed - Palacinky. Spravila som ich asi 15 aby mali aj rodičia a sestra. Asi 3 som zjedla , boli vynikajúce. Poobede mám strašne taký dobrý zvyk a to je ten že si dám približne na hodinku šlofíka. Väčsinou si pustím telku a driemem. Zaspala som. Zobudila som sa o 14:30. No dokelu! Dada ma už pol hodinu čaká! Zobrala som batoh, mobil a hybaj za Dadou! Išla som cez celé mesto a ona nikde. Pozrela som sa na mobil.

Dada: Sarah sorry ale mne sa nedá ísť idem k tete.

Skoro ma šlahlo. Keď som už teda bola v meste išla som sa aspoň trocha poprechádzať. Asi hodinu som bola vonku. Keď som prišla donútra spravila som si olovrant - dala som detskú výživu do misky a k tomu piškóty = delikatesa. Keď som to zjedla rozhodla som sa že trocha poupratujem v celom byte. Začala som spálňou. Postlala som a poutierala som nábytok aby nebol od prachu. Zhrabla som nejaký prípravok a dala som ho na zrkadlo. Utrela som to no vtom  sa na zrkadle začali robiť šmuhy. Dokelu! Veď ten prípravok je na podlahu a nie na zrkadlo! Okamžite som zrkadlo umyla s vodou a potom som po tisíc ročnom hľadaní našla konečne prípravok na zrkadlo. Umyla som ho a všetko bolo v pohode. Takto som poupratovala celý byt až na záchod. Záchodu som sa radšej ani nedotkla. Potom  prišli mama a tato. Boli príjemne prekvapený keď zistili že som navarila a poupratovala." Super, si šikovná" objala ma mama. " Si už samostatná " povedal tato s hrdosťou. Zatiaľ čo ma rodičia chválili ségra mi povedala s plnou pusou palaciniek "Dík Sarah". Celá bola od toho zabrizganá. Rozhodla som sa že si pôjdem čítať knihu no vtom mi mama oznámila : " Tento piatok nejdeš do školy idem na výkend k babke". Super! Ulejem sa zo školy juchú! Išla som si teda čítať. Čítala som si asi hodinua potom som sa išla hrať so ségrou. " Ty budeš Ken a ja Barbie" rozkázala. Nejako som to teda prežila a išla som sa osprchovať. Nasypala som popcorn do misky a všetci štyria sme ležali na sedačke a pozerali zábavný film. Asi vo štvrťke filmu ségra zaspala a tak ju tato opatrne preniesol do jej izby. Ja som zaspala v polovičke a tato ma tiež preniesol. V noci ma vytrhlo z nočnej mory. Úplne som bola spotená a klepala som sa. Nebolo mi absolútne dobre a tak som išla za mamou. Chvíľu som bola pri nej a potom som si išla ľahnúť. Nešlo mi vôbec zaspať. Išla som sa napiť a stále som nemohla zaspať. Nakoniec som bola taká zúfalá s toho že nemôžem zaspať že som zaspala ani neviem ako.

-----------------------------------------------------------
V príbehu sú : Lolinda44666,julianaoao,Witchka999666

Nový KoniecOù les histoires vivent. Découvrez maintenant