Pohoda

56 5 23
                                    

Ráno som sa zobudila sama doma. Rodičia asi boli v práci a ségra v škôlke. Aha oni sú vlastne u babky! Dneska sú prázdniny. Super! Určite pôjdem s babami von a bume robiť zas debiliny. Zapla som mobil.

Ja : Baby idete von okolo 12:40?

Juja: Áno!

Dada : Jj aj ja.

Witchka : Aj jaaaa ideeeem

A tak sme sa teda dohodli. Na raňajky som si spravila palacinky a boli fakt výborné. Spravila som si všetky povinnosti ako napríklad domáce úlohy. Vytočila som na telefóne maminine číslo no nedvíhala. Asi im babka zhrabla mobily. Keď som už mala konečne všetko hotové išla som na počítač. Zahrala som si hry a potom som už započula zvonček. Dokelu kto to je?! Mali sme na dverách kukátko a tak som sa doň pozrela. No zbohom! Bol tam nejaký týpek a vyzeral ako údržbár. Radšej som išla od dverí preč a tvárila som sa že tam niesom. Po polhodine som zavolala tatovi. "Tati počuješ ma?" šepkala som. " Čo sa deje?" zadivil sa. " No bol tu nejaký údržbár takže sa bojím ale už asi odišiel.,, " To je v pohode mali sme ho objednaného" povedal pokojne. Vtom som sa zbadala že vlastne meškám. Utekala som rýchlo na ihrisko. "Počula si už novú pesničku z BTS?" spýtala sa Dáška. " Drž hubu!" odvrkla som. " Sa nestaraj ty krpec!" zamračila sa Juja. Zaútočila som na ňu. Začala som ju kopať a ona zdrhla vysko na preliezky.
Mala šťastie lebo Dada ma zavolala na múrik." Robux gang robux gang,, pospevovala si. " Trapny gang trapny gang,, zarecitovala som s rehotom." ARGGHH" zavrčala a začala ma naháňať. Myslela som si že ujdem ale vtom ma schytila a strelila mi mini facku. Ja som jej dala tiež. No a tak sa to opakovala asi 20 krát. Nakoniec sme obe naraz prestali. Zazvonil mi vtom mobil. "Sarah kde zas si?" spýtala sa mama. " S babami vonku" odpovedala som. " Dobre o 18:40 nech si doma čau" a položila mobil. S babami sme šli do jedného baru kde nám totálne šibalo pretože tam bola telka a... S Birelom nenafúkaš... Skoro nás barman vyhodil lebo Witchka a Juja rozliali džús. Vtom moj znova začal zvoniť mobil. " Sarah rýchlo poď k domu čakám ťa v aute ideme za tatom do nemocnice!" " Ok čau!" "Čaute!" povedala som rýchlo babám a kedže som bežala rozbila som pohár z džúsu ale bolo mi to úplne jedno. Išla som ako blesk lebo bála som sa že statom je to vážne. Keď sme tam prišli tato nebol našťastie uplne zranený a nebolo to smrtelné. Mal vlastne nejaký problém s platničkou a išli sme iba pozrieť. Mama mi pred nemocnicou dala bonbonieru nech mu ju dám že je to akože odomňa. Moja mama klame! Čo si to dovoľuje?! Prišli sme domov a mama mi kázala nech si sadnem. " Sarah ja.. musím ti niečo dôležité povedať.." povedala mama s veľkým napätím. " Á aaa áno?" bála som sa. Už už že mi to poviem no vtom zazvonil zvonec a bol tu údržbár takže mi to nestihla povedať.Bola som v napätí a tak som radšej zapla mobil.

Dada : Je všetko ok Sarah?

Ja : Áno tato mal iba niečo s platničkou predsa len nemá 20 rokov

Juja : Snáď to po ňom nezdedíš haha

Ja : Drž hubu ty......

Witchka : Ty čokoláda plesnivá!

Juja : Vážne ?!

Dada : Ehm..

Ja : Úplný súhlas Witchka!

Juja : A čo ja budem v budúcnosti skvelá ako BTS.

Ja :Pomýlila si sa ty budeš tak otrasná ako BTS!

Witchka : A budeš aj plesnivá !

Dada : Som tu aj ja !!!

Juja : Za toto zaplatíte! Každá mi kúpi jeden merch BTS!

Ja : Ty kúpim tričko kde bude napísané Julianečečečenka

Witchka : A čokoláda plesnivá!

Ja : Jasné jasné na teba sa nemôže predsa zabudnúť!

Naučila som sa ešte nejaké učivo do školy a išla som si dať večeru. Mama uvarila kuracie stehno a ryžu. Mňam toto jedlo je moja láska. Keď som dojedla tak som išla ešte vyvenčiť nejakého toho psíka z útulku pretože bolo ešte svetlo a bolo mega príjemne. Tentokrát som venčila psíka s menom Dusty. Strašne sa ma najprv bál lebo ho nejaký s prepáčením debili bili ale nakoniec som sa stala jeho najlepšou kamoškou. Po ceste som stretla Dadu. " Hello" povedala a Dusty sa schoval za mňa. " Jooj choď ďalej ten psík sa ťa bojí" upozornila som ju. " Čo vyzerám ako strašidlo?" spýtala sa zdesene. " Nie ale týrali ho " upokojila som ju. " Aha tak čau!" rozlúčila sa. " Čau". Dustyho som odovzdala naspäť do útulku a išla som si kúpiť ešte zošit do školy aby učka zas nevyvádzala. Za voalal som ešte tatovi a išla som domov. Po ceste som započula kňučanie. Uvidela som malé šteniatko. 10 minút som stála pri ňom ale nikto ho nechcel a tak som ho zaniesla do útulku. Chudátko. Ale veď už je v dobrých rukách a možno ho raz budem venčiť zdravé a šťastné. Išla som pomaly teda domov. " Sarah poď sa hrať!" zarevala po mne ségra. " Ja budem Barbie a ty Ken" zavelila. " No tak teda dobre. Keď som to nejak prežila tak som sa išla osprchovať. Na nešťastie nešla teplá voda takže som sa aspoň trochu otužila. Super aspoň budem otužilá a zdravá. Ľahla som si do postele a zapla mobil.

Ja : Čaute

Juja : Čaaau

Ja : Čo robíš?

Juja : počúvam pesničky z ...

Ja : Ani to neskús povedať lebo ich vyvraždím.

Juja : Klídek krpček, klídek.

Ja : Vrrr prestaň Julililinenenečečečečka.

Juja : Radšej idem..

Dada : Čauteee

Ja : Ahooj

Dada : Zas BTS...

Ja : Vrrrr čo má každy s tymi debilmy...

Dada : Ja nič ja muzikant.

Radšej som vypla mobil a kedže v izbe bolo mega teplo tak som išla do obývačky aby som si v izbe otvorila okno. Napila som sa ešte vody a išla naspäť do izby. V rohu steny bol komár! No dokelu... On ma zabije! Okej Sarah ukľudni sa. Uff. BOOM! Jej. Už je po ňom. Super idem dať jeho mrtvolku do koša. Ták a je hotovo. Telo som si ešte natrela ľevandulovým olejom a na nočný stolík som si dala ľevandulivé vrecúška. Niekde som počula že komáov odpudzuje ľevadula. Ľahla som si a zaspala som hneď ako drevo.
-----------------------------------------------------------
V príbehu sú : IgOtYaSjAM, Lolinda44666,julianaoao,Witchka999666

Nový KoniecWhere stories live. Discover now