Zábava začína!

36 1 10
                                    

Dnes sa ide na kolotoče! Yeees! Hmmmm...  Čo keby sme tam s babami prespali v stanoch! To by bolo fakt mega. Vyskočila som o pol šiestej s postele a išla som sa chystať. Nenápadne som mame z peňaženky čorla 100 € a vyhotovila som si zoznam vecí na ktoré nesmiem zabudnúť.

           ZOZNAM VECÍ
1. Peniaze  (určite)   ✔

2. Pršiplášť     ✔

3. Stan ( možno)     ✔

4. Vreckovky ( vždy sa zídu)     ✔

5. Flašku na pitie ( neviem prečo)    ✔

6. Spacáky     ✔

      TO JE ASI VŠETKO

Super. Zoznam vecí urobení mám a teraz sa idem naraňajkovať. Hodila som do seba len nejaký rožok a išla som si všetky veci pobaliť do batohu. Nevedela som sa dočkať ale začínalo sa to minimálne až o dve hodiny. Zapala som si môj notebook a zahrala som si na ňom nejaké hry. Nudila som sa a tak som si spravila na pracovnej ploche v notebooku poriadok. Vymazala som staré fotky, priečinky a súbory. Odinštalovala hry ktoré sú mi na nič a nainštalovala nové. Rodičia sa zobudili a oznámila som im o mojom pláne. Súhlasili. Bohužiaľ započula to moja ségra a v sekunde chcela ísť so mnou. A teraz sa začala 3. svetová vojna. Odsotila som ségru a povedala som jej že si vymýšlam. Ufff... Ségru by som tam fakt nechcela mať. Mega som sa nudila a už mi fakt šibalo a tak som si išla pozrieť nejaké rozhovory s BTS. Donútila ségru nech sa ide so mnou hrať. Noo lenže nevyšlo mi to. Ona navrhla hru. Schovávačka. Yes! Mám nápad ako sa jej zbaviť. ,,Rátaš!" zrevala som po nej. Dohodli sme sa že sa hrá iba vnútry. Ja som to vyriešila tak že som išla úplne na horné poschodie bytu kde ani nebývame čiže ma ani nenájde. Sadla som si a čumela do mobilu. Písala som si z babami.

Ja : Hello

Dada : Čau

Juja : Nananana

Ja : Takže kto všetko ide na tie kolotoče?

Juja : Ja, Dada , Sarah , Witchka.

Dada : Jop a  máme si zobrať aj stan hej?

Ja : Myslím si že stačia len dva veď na čo budete teperiť milión stanov.

Juja : Tak ja a Sarah vezmeme stan ok?

Ja : ouki douky

Dada : jojojojo

Juja : A o koľkej sa stretneme?

Dada : O 12:00?

Ja : Ok

Juja : Áno.

Vypla som mobil pretože som počula ségru hysterčiť že kde som. Nenápadne som zišla na naše poschodie otvorila dvere a vliezla do skrine aby si myslela že som tam celý čas bola. Otvorila ju a ja som na ňu vybafla. Zlakla sa a utekala za mamou. Ja som sa nenápadne presunula do izby a chillovala som. Pozrela som sa na hodiny a bolo akurát 11 hodín. Ešte hodina... Pustila som si teda nejaký diel Rexa ktorý trval 45 minút. Bol fakt mega.  Bolo 11:50 a tak sme vyrazili z domu. Mama ma tam zaviezla a ja som sa hneď stretla s Jujou. Hned sme si našli super útočište pod veľkým stromom ktorý bol ďaleko od kolotočov takže to bolo super a navyše tam bol úplný kľud. Najprv sme roztiahli môj stan a potom Jujin. Bolo to dosť zložité ale zvládli sme to. Po chvíly prišla  Dada s Witchkou. Zdrapila som ich a ťahala som ich na kolotoče. Bol tam kolotoč ktorý bol fakt šialený a volal sa Crazy dance. Baby nechceli naň ísť a tak som vymyslela diabolský plán. Kúpila som im lístky takže tam museli viac menej ísť. Koloč sa spustil a začal sa mega točiť. Juja vrešťala ako utrhnutá z reťaze. Dada chillovala ako ja. A witchka sa snažila meditovať. Dada vyšla z kolotoča a zdrbala sa na zem. Išli sme na ďalší kolotoč - Calypso. Bol úplne slabý ale zo srandy sme vreštali. Potom sme boli hladné a tak sme si všetky štyri kúpili hotdog. Potom sme si ešte dali ako dezert cukrovú vatu. Chodili sme pomedzi  stánky a kecali sme. Kúpili sme si na pitie Kofolu a bola fakt mega dobrá. Zrazu sme zbadali psa a jeho paničku ktorá hrala na harmonike. Pes mal na očiach slnečné okuliare a vyzeral fakt mega. Už bolo 16:00 hod. a my sme sa stále našťastie nenudili. Išli sme zase na kolotoče. Tentokrát sme si kúpili  lístky na autíčka. V jednom autíčku som bola ja a dada a v druhom bola witchka. Narážali sme do seba jak strelené. Chudato Dada nechcela som ju pustiť k volantu.  Juja do nás tak vrazila že sme len tak nadskočili.  Kedže milujeme žrádlo išli sme si ho zas kúpiť. Ja som si kúpila lízatko v tvare cumlíka. " Máme tu nejaké malé bábo komu sa stratilo?,, zahlásila Juja. "Drž hubu!,, zrevala som. Takto sme robili debiliny až do večera. Okolo 22:00 tam boli  samý ožratý ľudia tak sme išli do stanov. Ja s Jujou sme boli v jednom stane a Dada s Witchkou v druhom. Počuoi a videli sme sa navzájok pretože na stane boli okienka. Obliekla som si hrubú mikinu na tričko a na vrch dala ešte vestu. Zobrala som vankúš a dala som si ho pod hlavu a zababušila som sa do spacáku. Chvíľu sme klebetili a rehotali sme sa no vtom sme započuli divné zvuky. Zhasli sme lampu a tvárili sme sa že spíme. Vysvytlo že to bol iba nejaký opilec a rozprával sa sám zo sebou ale nakoniec odišiel. Zažali sme lampu. Zábava sa nekončí!  Rehotali sme sa ako šialené. " Hahahahahahahaha,, smiala sa Witchka. O hodinu sme si ľahli, zakryli sme sa a rozprávali sme sa. Nakoniec sme zaspali.
-----------------------------------------------------------
V príbehu sú : IgOtYaSjAM, Lolinda44666,julianaoao,
Witchka999666

Nový KoniecΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα