Škola

52 1 12
                                    

Ráno ma zobudil budík. Nepríjemný budík. Začalo mi tam hrať BTS. Joj Juja mi to tak určite nastavila.

Trocha som sa po tomto šoku dala dokopy a išla som si spraviť raňajky. Nanešťastie mama mi ich už spravila. Chleba s maslom,šunkou a zeleninou. To nieje až také zlé... Dojedla som raňajky a išla som sa obliecť atď... Vyšla som z domu a zamierila som bohužiaľ do školy. " Hello,, pozdravila ma Juja. " Čau,, odzdravila som. " Vieš mi vymenovať mená všetkých čo sú v BTS?,, spýtala sa. " Noo ja neviem... ,, váhala som. " Aspoň to skús,, prosila ma. " Hoseok, Namjoon , Tae, Yoongi, Jungkook...,, povedala som. " Nooo celkom dobre na to že nejsi army,, skonšatovala. Keď sme prišli do triedy bola tam roztancovaná Dáška. " Šibe ti ?,, divila som sa. " Neešiiibee ale BTS budú mať v Bratislave autogramiádu a ja tam idem!,, zahlásila. " Ja chcem podpis!,, zrevala Juja. " Ok donesiem ti,, sľúbila Dáška. " A ty Sarah?,, dodala. "Nie,, povedala som váhavo. Pozrela som sa na rozvrh. Dnes je prvá matika. Fakt neskvelé.Zazvonilo na hodinu a učka sa nanešťastie dovalila do triedy načas. Dala nám počítať nejaké príklady pre totálnych debilov. Rýchlo som si ich vypočítala a prehadzovala mená : Hoseok - seokoh, Jimin - jinim, Namjoon - nanmooj, atď. Potom som si začala spievať pesničku čo mi ráno zazvonila. Potom bola prestávka a dalšia hodina.Slovenčina. Tá bola úplne v pohode. Učka pol hodiny kecala a potom riešila Alexa ktorý je totálny debil a prepadá.
Zazvonilo a bola opäť prestávka. Dala som si desiatu, pokecala som s babami a zas no hádajte. Zazvonilo. Bola Geografia. Pozerali sme nejaký debilný film. Aspoň teda ja nie. Kreslila som si rôzne blbosti a tvárila som sa že si robím dôležité poznámky. Zas bola prestávka a hodina. Bola výtvarná. Bola totálna pohoda učitelka nás ignorovala a ja ,Juja a Dáška sme si posielali rôzne retardované kresby. Bola dalšia hodina ktorá bola už našťastie posledná. Bola angličtina. Hrali sme sa len nejaké hry na počítačoch takže úplný chill. Po hodine sme sa nejako " najedli" debilného obedu a utekali sme do šatne. Počkali sme sa a vyrazili sme zo školy. " Idete dnes von?,, spýtala sa Dáška. "Áno,, zahlásila Dada. " Jop,, povedala som. "Aj ja ideem,, zarevala Witchka. Ach jaj. Začali sme sa fakt baviť ale ja som musela ísť už domov spraviť si úlohy a iné rôzne veci. Rozlúčila som sa s babami a utekala som domov. Dala som si nanuk lebo som si myslela že zhorím. Ľahla som si na posteľ a chvílu som len tak oddychovala. Spravila som si raz dva domáce úlohy a išla som pozerať nejaké videá na Youtube. Zrazu mi tam vyskočila reklama že blízko môjho mesta bude asi 5 dní postavený zábavný park - kolotoče, automaty... Juchú! Tak tam určite pôjdem s babami. Išla som im rovno napísať.

Ja : Baby o cca jeden deň tu budú kolotoče!

Juja : Tak tam musíme predsa ísť!

Dáška : Ja nemôžem ísť :c

Dada : Ja idem!

Super! Boli sme dohodnuté. Už sa neviem dočkať. Nudila som sa a tak som ai len tak zo srandy pustila pesničku z BTS.

Po chvíľke som sa začala nudiť a tak som išla vyvenčiť zase nejakého psíka z útulku. Volal sa Tobby. Bola som s ním asi tak pol hodinu na prechádzke a cestou domov som stretla baby ako sú vonku. " Čaute počkajte ma tu!,, zakričala som po nich a utekala som si do baráku pre nejaký batoh. Schytila som rýchlo batoh a utekala späť. Išli sme ako vždy na staré ihrisko. Šplhali sme sa vysoko na preliezky a robili sme debiliny. Potom sme sa presunuli sa iné ihrisko a hrali sme s takými dvoma krpcami futbal. Bola strašná zábava no potom už išli skoro všetky baby domov a tak som išla aj ja. Doma ma čakala mama ktorej som oznámila o kolotočoch a sľúbila mi že tam môžem ísť. Bola som šťastná ako nikdy. Pozrela som si ešte nejaké informácie o tom na nete a išla som si pozrieť nejaký seriál. Zrovna vtedy išla reklama.. Na seriál Rex! Panebože! Myslela som že ho nebudú už nikdy prehrávať! Bola som taká rada že som začala plakať a kričať na celý dom Rex. Toto je snáď jeden z najlepších dní v mojom živote! Ihneď som si nasypala do misky čipsy a išla som si pozrieť staré diely Rexa. Pozerala som asi dva diely dve hodiny ale stáli za to aj keď som ich poznala už všetky naspämať. Osprchovala som sa a išla som si ešte pozrieť kúsok upútavky na nového Rexa. Trval necelú minutu a tak som si išla ešte písať s babami.

Ja : Čauteee bude chodiť nový Rex!

Juja : Skvelé..

Dada : Jej c:

Juja : Čo robíteeeee?

Dada : Hrám sa takú jednu hru na počítači.

Juja : Ja zase pozerám nejaké videá o BTSku.

Ja : Juja... Really?! Čo iné by si robila. Ja oddychujem a píšem si s vami.

Dada : Teším sa už na tie kolotoče!

Ja : Aj ja a straaašne mooc!!

Juja: Ja tieeeeeež!!!! A inak už idem tak čaute.

Ja : Aj ja idem bye

Dada : Gutten nacht.

Mala som s tohto dňa dobrý pocit a náladu. Bola som unavená a tak som zaspala okamžite. Au. Kde to som? Ja... Prečo som na balkóne a je pri mne mama? " Sarah prečo kričíš Rex?,, spýtala sa zadivene mama. " Noo to je jedno idem spať čau,, odišla som do izby a zaspala som.

-----------------------------------------------------------
V príbehu sú : Lolinda44666 ,
julianaoao,IgOtYaSjAM, Witchka999666

Nenene... Nejsom army BTSka. Dala som to do príbehu kvôly určitým ľudom ktorých pozdravujem XD. V skutočnosti milujem Rexa a Kaliho.

Nový KoniecМесто, где живут истории. Откройте их для себя