Loki Laufeyson × Okuyucu - A different version of Toy Story

475 23 47
                                    

Özet: Kaldırımda gördüğün bir oyuncak çok ilgini çeker ve onu alırsın.
Uyarı: Yok
İstek üzerine mi?: Teşekkürler @titirain !

Not: Ben bunun hikayesini yazmaya karar verdim teşekkürler titirain kskskddk kitabı sana ithaf ediyorum. Umarım beğenirsin. Bu bölüm de fragman gibi bir şey olsun :D

Avucumdaki figürü inceliyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Avucumdaki figürü inceliyordum. Kafası vücuduna oranla büyük, boynuz şeklinde bir başlık takan, gözleri yuvarlak ve yeşil kostümlü bir oyuncaktı. Sevimli görünüyordu.

Dürüst olmak gerekirse, onu kaldırımda bulduğumda neden aldığımı bilmiyordum. Bu küçük, yalnız ve çamurla kaplı oyuncağı çantama atmamı söyleyen sese karşı gelememiştim.

Onu lavabonun altında güzelce yıkadıktan ve köpükler içindeki küvetin içine attıktan sonra hızlıca soyundum.

Mumlar, plakta hafif bir müzik ve şarap. Kendimi tükenmiş hissediyordum. Aldığım her yudumda bu duygu biraz daha hafiflerken başım çoktan mermere yaslanmış, bir sis bulutu düşüncelerimin önüne geçmeye başlamıştı.

Ne zamandır kapalı olduklarını bilmediğim gözlerimi araladığımda bardağımın parmaklarımın arasından kaydığını hissettim. Şarabın kırmızı rengi suya yayılırken küvetin diğer ucunda bir adam oturuyordu.

𝘾𝙝𝙚𝙚𝙧𝙨 » 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳𝘩𝘦𝘳𝘰 𝘴𝘩𝘰𝘵𝘴Where stories live. Discover now