34

145 21 0
                                    

"Hyung?" Jungkook yatağın köşesine kaydı ve yerleşti, Taehyung ise gardrobun yanında onun kıyafetlerini katlıyordu.

"Evet?" dedi ve Jungkook'a baktı.

"Biliyorsun..." dedi ve ardından düşüncelere daldı, sessizleşti.

"Ne söyleyeceksin?" diye sordu Taehyung ve endişeyle Jungkook'a yaklaştı.

"Biliyorsun, doktorlara sormuştum, anılarım geri gelirse..."

"Anıların geri mi geldi?!" diye cırıldadı ve aceleyle yatağa çıktı.

"Hayır ama... Seyirdiler gibi? Bunu sadece sana sormak istedim çünkü anne ve babamızın bunu açıklayacağını sanmıyorum." dedi ve gözüne takılan nevresimden sarkmış ipi kopardı. "Parkta o çocuğu gördüm hyung." dedikten sonra bir cevap istermişçesine abisine baktı.

Taehyung onun kim hakkında konuştuğunu biliyordu, ama bu konu hakkında ona bir şeyler söylemeli miydi, kararsızdı.

"Ona baktığımda tuhaf bir şey hissettim. Hatta başım kısa bir süreliğine ağrıdı. Ona doğru gidecektim, ama fark ettim ki annem bir şekilde beni durdurmaya çalıştı. Kötü biri miydi? Onu tanıyıp tanımadığımı biliyor musun?"

Taehyung evet, demek istedi, lanet olsun evet, demek istiyordu içten içe. Her şeyi anlatmak istedi. Ama yapmadı. Yapamazdı. Ama aynı zamanda onun Yoongi'yi tanıdığını reddetmek de istemedi.

"Bence bunu kendin bulmak zorundasın. Onunla konuş, anılarının geri gelip gelmediğine bak. Eğer onu hatırlamıyorsan, onu tanımıyorsundur da." dedikten sonra yataktan indi ve kapıya yürüdü. Kardeşinin vermek zorunda olduğu karar hakkında düşünmesi için onu yalnız bırakmaya hazırlanıyordu.

"Bekle, onu nerede bulacağım?"

Taehyung durdu, ardından sakince gülümsedi. Ancak onunla göz teması kurmayı reddediyordu.

"Okula gitmek için gittiğin otobüs durağını biliyorsun değil mi? Orada bir patika var, patikayı takip et ve dönüşü gördüğünde dön ve devam et. Orada bir ağaç var."

Jungkook rotayı hatırlamaya çalışırken kaşlarını çattı.

"Bir söğüt ağacı." Taehyung arkasından kapıyı kapattı. O ikisinin tekrar buluşmasını ümit ediyordu. Çünkü bu durum Yoongi'yi yıkıyordu. Yoongi hem Jungkook'un onu hatırlamamasının acısını, hem de Jungkook'tan uzak oluşunun acısını çekiyordu. Ve bu acının yükü muhtemelen onun ruhunu toprağın altı feet altına gömüyordu.

Willow Tree/YoonKook✔Where stories live. Discover now