7

240 40 5
                                    

Yoongi,

Sana ne diyeceğimi bilemiyorum. M̶e̶k̶t̶u̶b̶u̶n̶u̶ ̶o̶k̶u̶r̶k̶e̶n̶ ̶a̶ğ̶l̶a̶d̶ı̶m̶. Ben de seni seviyorum, çok fazla... Bu cumartesi seni görmek için sabırsızlanıyorum. Sanırım grip oldum, başım çok kötü ağrıyor ve burnum akıyor.

Ve... Bir şey daha. YOONGI, BUNUN BENİM İÇİN NE KADAR IZDIRAPLI OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUN? Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benden büyüksün, ve ben de senin ilgi alanının dışında olduğumu düşündüm. Arkadaşlarından biri, ben bir şeyler yapmazsam senin beni asla fark etmeyeceğini söylemişti.

Bu dediklerim kulağa çaresiz bir çocuk gibi geliyor, evet; Bütün bunları sana söylemeye cesaret edemedim, ama muhtemelen bunu zaten biliyorsundur. Ve... Ailenin evde olmadığını kontrol etmeyi unuttuğum için üzgünüm >·< Gerçekten aptalcaydı...

Oh... Bu biraz konu dışı olacak ama sana bir şey anlatacağım. Eve gitmek için otobüs bekliyordum, bir kadın da oradan geçiyordu ve bana baktı. Çok sıcak kanlı ve nazik görünüyordu, hatta bana gülümsedi. Ben de ona gülümsedim ama gördüğünü düşünmüyorum. Ona günaydın demek isterdim.

Konuşacaktım ama yapamadım. Yürümeye devam etti, aniden onu kaybediyormuş gibi hissettim. Zamanım tükeniyormuş gibiydi, çok geç olmadan konuşmak istedim ama o hâlâ yaklaşıyordu. Bir şeyler söylemek daha da zorlaşmıştı.

Bu şey o geçip gidene kadar devam etti. Kelimeler boğazıma dizildi ve boğazım yandı. Bilip bilmeden günaydın demeyi düşünmemeliydim:(

Bir keresinde bana hayatın boyunca hiç pişmanlık duymadığını söyledin; eh, yine de elinden gelenin en iyisini yaptın. Eğer benim yerimde olsaydın kelimeleri doğru söylerdin, değil mi?

Pişmanlık duymak istemiyorsam, cesaretin önemli olduğunu söylemiştin. Eğer istediğim pişmanlık duymamaksa, ama cesaretim yoksa? O zaman ne yapacağız?

Tamam, vooov, şu an bayağı utanmış hissediyorum çünkü eğer bunu sana yüz yüzeyken söyleseydim muhtemelen bana cesaret verebileceğini söyleyerek pis bir şaka yapardın. Ve bu kesinlikle sevimli bir şaka olmazdı.

Haklıyım, değil mi? Biliyordum.

Buluşmamıza birkaç gün kaldı, seni seviyorum<3

Jungkook x

NOT; ÇİZMEYİ ÖĞRENDİĞİM ŞEYE BAK:
~('-')~
Tanrım, Yoongi bu çok tatlı! Ağlamak istiyorum, minik bir hayalet gibi görünüyor!

Willow Tree/YoonKook✔Where stories live. Discover now