3

369 50 1
                                    

Jungkook,

Bugün güzel bir şey gördüm.

Dünyayla uyuşmayan bir ağaç vardı, kalbim otobüsün geçtiği birkaç saniye boyunca ağrıdı; evet, sadece birkaç saniyeydi, ama yıllar gibi hissettirdi bana. Ve herkes sohbet ederken, sanki hepsi sustu, ve onları unuttum. Her şeyi unuttum. Ruhumun sessizliğinin, o soluk gökyüzü altında duran ağacın özgünlüğüne serenat yapışını sevdim.

Jungkook, dallar önceden boyattığın renge benzeyen, başka bir şekilde açıklayamayacağım farklı bir renkte olan yapraklarla donatılmıştı; ay ışığının altında mora benzeyen bir tür bordoydu.

Bunu sana yazıyorum çünkü, bu ağaç diğerlerinin olmasa bile, benim gözüme çarpmıştı, tıpkı senin gibi. Bunu sana yazıyorum çünkü, bu ağaç bana sıcak hissettirdi. Onu görmeden biraz önce, berbat olan hava ve bitmez tükenmez saniyeler hakkında düşünüyordum. Tıpkı diğer günler gibi. Ama onu gördüğümde, nefesim kesildi. Tüm düşünclerim yok oldu, ve hepsi seninle doldu.

Bunu sana yazıyorum çünkü, bu ağacın aslında seni gerçekten özlediğimi anlamamı sağladığını düşünüyorum. Ve gelecek hafta seni görmek için sabırsızlanıyorum.

Sahip olduğum bütün sevgilerimle,

Yoongi.

Dip not; Hayır, Jungkook, bu ağacı sana karşı tercih etmiyorum. Sen her zaman daha güzelsin.

Willow Tree/YoonKook✔Onde histórias criam vida. Descubra agora