Κεφάλαιο 8

39.1K 2.8K 294
                                    

Οι μέρες περνούσαν και τον Σάββατο δεν άργησε να έρθει. Σε όλο αυτό το διάστημα ο Μάρκος μου έκανε τη ζωή κόλαση. Από μικρό θελήματα μέχρι και το πλύσιμο της μηχανής του. Με εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και εγώ σαν χαζή καθόμουν και το ανεχόμουν, ενώ ο ίδιος είχε χεσμένη τη φωλιά του.
Δεν μπορούσα να κάνω και άλλιως γιατί με το που πήγαινα να διαμαρτυρηθώ με απειλούσε ότι θα με άφηνε να πάω μόνη μου!
Το τέρας!

Είχα ετοιμαστεί και περίμενα τον Μάρκο να έρθει σπίτι μου, ώστε να περάσει ο πατέρας μου να μας πάρει. Λίγα λεπτά αργότερα το κουδούνι χτύπησε και βλέπω τον Μάρκο να στέκεται στην πόρτα. Προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα ήταν πολύ... ωραίος. Φορούσε  μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και ένα απαλό γαλάζιο πουκάμισο με ανεβασμένα τα μανίκια. Δεν μπορούσα να μην τον κοιτάω, το πουκάμισο τόνιζε το γυμνασμένο του σώμα και τα δυνατά του χέρια. Ό,τι και να είναι...όσο βλάκας και να είναι, ο άτιμος είναι πολύ όμορφος, άραγε γιατί δεν έχει καμιά κοπέλα; Μήπως το 'μαστιγώνει το δελφίνι;

«Να περάσω ή θα με κοιτάς για πολλή ώρα;» η φωνή του διέκοψε τις σκέψεις μου. 

«Δεν... Δεν...Πέρασε.» κατάφερα να πω.

Είχα γίνει και επισήμως ρεζίλι. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να περιεργάζεται το χώρο και να σκαλίζει τα πράγματα μου.

«Ωραίο το σπιτάκι σου.»

«Ναι και θέλω έτσι να μείνει, οπότε μην πειράζεις τα πράγματα μου. Επίσης έχεις ξανά έρθει αλλά έτσι όπως ήσουν στουπί σιγά μην το θυμόσουν.»

«Δεν μιλάς όμορφα για κάποια που με έχει ανάγκη.» είπε με το γνωστό υφάκι του και συνέχιζε να πειράζει τα αντικείμενα που είχα πάνω στα ράφια.

Δεν πρόλαβα να του απαντήσω καταλλήλως καθώς με πρόλαβε ο ήχος από το κινητό μου. 

«Ναι; Έλα μαμά. Έτοιμοι είμαστε και περιμένουμε τον μπαμπά. Πότε θα έρθ-; Τι εννοείς δεν έρθει; Γιατί; Καλά... Ναι δεν πειράζει... Όχι βρε σιγά, κανονίζουμε άλλη φορα.»

Προσπάθησα να ακουστώ όσο πιο στεναχωρημένη γίνεται αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Με το που κλείνω το κινητό άρχισα να κάνω τον happy dance μου.

«Ναι! Ναι!» φώναζα ενώ κουνούσα τα χέρια μου πέρα δόθε κάνοντας διάφορες σβούρες. 

«Θα μου πεις κι εμένα τι έγινε ή θα συνεχίζεις να κάνεις το χταπόδι;»
«Καταρχάς δεν κάνω το χταπόδι. Δεύτερον, προέκυψε δουλειά στον μπαμπά μου οπότε δεν μπορούμε να βρεθουμε στο εξοχικό και θα παεί μαζί και η μαμά μου! Οπότε άκυρο για σήμερα!»

Επικίνδυνα Σε Θέλω Where stories live. Discover now