#Bölüm 15#

25.2K 1.6K 246
                                    

Yeni bölüm niye yok? Yazar nerede? Fırıldak neden kaldırıldı?

Hepsini sormakta çook haklısınız! Ve ben de bunların cevabını hemen veriyorum.

Yeni bölüm günleri artık cuma. Her cuma Bir İçim Su'ya yeni bölüm gelecek. Artık zaten günümüzdeki yaşama geçeceğiz: Üniversiteli hallerine falan.

Ben neden yokum? Aldığım kararlar doğrultusunda artık yoğun bir yaşamım var ve uzun süredir yaptığım her şeyi yoluna koymak için plan yaptım; bölüm yazamadım. Ama artık yoluna koyduğumu düşünüyorum.

Fırıldak neden kaldırıldı? Tekrar yayınlayacağım. Hem de çok kısa bir süre sonra. Sadece konuyu iyice oturtup kafamda soru işareti kalmamasını önlemem gerek. Fırıldak için beklemede kalınız!

Son olarak da hepinize iyi okumalar diliyorum. Umarım bölümü beğenirsiniz. :) ❤️

Multimedyada bölüm müziği var!

Sırma'dan

Yatak odasında yatağın üzerine oturmuş, annemin saçlarımı yapmasını bekliyordum. Çok abartılı olmasını istemediğimden evde yapmayı uygun görmüştüm. Saçlarım bittikten sonra da makyajımı yapacaktım.

''Maşayı tut.''

Annem saç maşamı bana verdikten sonra ellerini yapılı saçlarımın içinden geçirmeye başladı. Maşalı saçlarım doğal görünümlü dalgalara dönüşürken, ''Bittiyse makyajıma geçeyim,'' dedim. Annem cevap verdi. ''Bitti.''

Yataktan kalkmadan önce anneciğime teşekkür edip yanağını öptüm ve odadan çıktım. Banyoya geçip saçlarımı bozmamaya dikkat ederek güzelce yüzümü temizledim ve makyajımı yapmaya başladım. Yirmi dakikanın sonunda makyajımı bitirdiğimde aynadaki görüntümden son derece memnundum.

''Sırma! Giyin de gel!''

Annemin sesini işittikten hemen sonra bu sefer yeni rotam odamdı. Üzerimdekileri yine dikkatlice çıkardıktan sonra üzerinde hiçbir hareketlilik bulunmayan uzun, düz siyah elbisemi giyindim. Fermuarımı çekmek için anneme seslendim. ''Anneeee! Bi' bak!''

Annemi beklerken, masamın üzerine takmak için çıkarmış olduğum gösterişli cookerı boynuma geçirdim. Bunu çiçeemden ödünç almıştım.

Annemin geldiğini görünce hemen sırtımı döndüm ve fermuarımın kapanmasını bekledim. Kapattıktan sonra annem, "Ben de üzerimi değiştirip geleyim. Fotoğraf çekiniriz," dedi ve gözden kayboldu.

Elbisemin eteğine basmamaya dikkat ederek salona geçtim ve yine babamı evde buldum. Şaşırdınız (!) değil mi?

"Aman da aman! Benim çirkin prensimin güzel ablası mı gelmiş?" dedi Korcan'ın sırtını sıvazlarken. Yanlarına doğru ilerlerken babam, küçük yakışıklımın vücudunu bana doğru çevirdi. Korcan'la artık yüz yüzeydik.

"Nasıl olmuşum?"

Babam, "Azrail'e benziyorsun,'' derken, Korcan salyalı ağzını gözümüze sokarcasına güldü. Ayağımı hafifçe yere vurdum ve ''Az önce güzel abla diyordun!'' diye çığırdım. Babam yüzünü ekşitti. ''Fikrim değişti.''

''Bu kız niye ciyaklıyor, Koray?''

''Kuyruğuna kedi basmış.''

Ne kadar espritüel bir babam var benim...

Bir İçim Su| Yarı TextingWhere stories live. Discover now