19.

674 17 3
                                    

Pov: Lucy/Roxy

'Het thema van het feest is mensen waar je van houdt' zegt de directeur door de speakers van de school, op het feest komt ook een karaoke plek waar je mijn liedjes kan zingen ik vind het echt vet gewoon een heel feest waarvan ik het thema ben. Ik heb mijn stylist ook al gevraagd of ik een jurkje mag wat ze ook als keuze heeft voor een van de optredens want ik krijg altijd 3 keuzes om uit te kiezen dus heb ik gevraagd of ze de keuzes kan sturen op WhatsApp zodat ik 1 setje naar het feest aan kan en dan 1 andere boor het concert kies. En ze komt dan ook langs om mij te helpen met mijn make-up en haar enzo dus kom ik echt goed in het thema en ze kiezen ook de gene die de beste outfit heeft voor het thema en het is pas erg als ik niet win. Er word dan een meisje en een jongen uitgekozen en die moeten dan ook nog wat doen samen maar dat word dan pas bekent gemaakt.

In mijn album zitten 12 nummers en 1 van die nummer heeft Max meegezongen en niemand weet wie het is dus dat is wel grappig want ik krijg steeds berichtjes van is dat je vriendje en dat soort dingen.

Vandaag is het feest en mijn stylist is net klaar met Mijn make up en haar en ze heeft deze jurk meegenomen ik vind hem echt prachtig en hij past echt bij het thema. Mijn haar heeft ze gedaan zoals ze altijd doet als ik een concert heb en mijn make-up ook ook al zie je mijn make-up nooit zo goed door mijn masker.

Max en Levi komen mij op halen en kijken mij met open mond aan ik bloos daardoor en loop dan naar de kantine waar het feest is, Max en Levi weten niet dat ik vandaag bekent ga maken wie ik ben dus die zijn niet zo zenuwachtig als ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Max en Levi komen mij op halen en kijken mij met open mond aan ik bloos daardoor en loop dan naar de kantine waar het feest is, Max en Levi weten niet dat ik vandaag bekent ga maken wie ik ben dus die zijn niet zo zenuwachtig als ik. Er is een tafel waar je kan uit kiezen wie je wilt dat wint en ik kies Jayden en Sophie want ze zijn echt leuk samen. Na een tijdje hebben gedanst komt de directeur binnen. 'Dames en heren er gaat nu bekent worden gemaakt wie er heeft gewonnen en de gene die hebben gewonnen moeten ook wat doen maar dat zeg ik als ze hier op het podium staan, oké ik zal het niet lang maken de koning van het feest is Max Wilston en de koningin van het feest is Roxy Wilston, nou omdat jullie broer en zus zijn gaan wij het iets anders doen jullie gaan samen een liedje zingen van Lucy Wilston' Max kijkt mij geschrokken aan en dan loop ik naar de directeur 'ik wil graag even wat zeggen tegen mijn school genoten' zeg ik tegen de directeur en hij knikt en geeft mij de microfoon 'hallo allemaal ik wil graag wat zeggen er zijn maar een paar mensen die dit weten en die hebben mij hiermee geholpen die mensen zijn mijn ouders die er jammer genoeg niet meer zijn, Max, Levi en Sophie de andere mensen die het weten die kennen mij niet persoonlijk maar door wat ik doe' ik zucht diep in en ging verder 'Ik ben Lucy Wilston, en nu ik dit heb gezegd wil ik graag met mijn broer het liedje zingen die ik heb geschreven en samen met hem heb gezongen bij mijn album' er kijken veel mensen mij geschrokken aan maar sommige mensen zeggen ik wist het terwijl ze het helemaal niet wisten. Ik loop naar de dj en zeg welk liedje ik wil doen en hij knikt en zet hem op en hij wil het karaoke bord aan zetten maar ik zeg dat dat niet hoeft. Ik begin te zingen en Max komt na een tijdje erbij zingen en iedereen kijkt ons met open mond aan ze hadden waarschijnlijk niet verwacht dat ik het echt was. Als het lied is afgelopen ga ik van het podium af en loop naar Sophie die mij een knuffel geeft en daarna kijk ik naar Levi die mij een kus geeft na een tijdje komt Jennifer aan lopen die pas net weer naar school mocht 'Lucy het spijt mij echt heel erg wat ik allemaal heb gezegd en gedaan maar wil je mij alstjeblieft vergeven' ik zucht geïrriteerd 'Jennifer je bent nog steeds een bitch en nee we worden geen vrienden want je wilt alleen beroemd worden dus fuck off' zeg ik terwijl ik mij omdraai en mijn haar Flip Jennifer loopt boos weg en na een tijdje staat het school plein vol met paparazzi en ga ik naar mijn kamer.

Dit is het einde.
Er komt nog een epiloog aan.
Vergeet niet te stemmen

My secret and hidden talentWhere stories live. Discover now