1. Inleiding

1.2K 27 1
                                    

Hoi ik ben Lucy Wilston, ik ben 17 jaar en heb een tweelingbroer Max.
Ik heb donkerblond met golvend haar en groene ogen. Max heeft donkerblond haar met krullen en ook groene ogen we lijken niet heel erg op elkaar. Max is een wel erg beschermend omdat ik toch wel zijn kleine zusje ben ook al ben ik maar 37 minuten jonger dan hem. We zijn ook wel erg close. Max is ook altijd al de knapste jongen van de school geweest en de badboy dus ik werd altijd maar gezien (als ik werd gezien) als het zusje van de badboy.

Ik ben een beroemde zangeres maar niemand heeft ooit mijn gezicht gezien want ik heb altijd een vermomming op zodat dat niet in het normale leven hoeft, in het normale leven heb ik wel een schuilnaam en dat is Roxy Wilston je denkt nu waarschijnlijk waarom heb je niet een andere achternaam nou dat komt omdat erg veel mensen die achternaam hebben dus mensen er niet raar van opkijken.
Mijn vermomming is een masker en de enige die het wachtwoord weten zijn ik, Max en mijn ouders. Nu denk je waarschijnlijk hoe kan je dat wachtwoord intypen als het op je hoofd zit dat komt omdat er een doosje bij zit die draadloos werkt.

We gaan verhuizen naar Miami en Max en ik gaan daar dan ook naar een kostschool en ik wil ook graag normaal naar school inplaats van dat iedereen het weet dus moet ik daar ook heen met schuilnaam. Max gaat 1 maand eerder erheen omdat ik nog naar een paar optredens moet voor mijn tour. Mijn tour eindigt in Miami dus dan kan ik daar gelijk blijven. Maar Max denkt dat ik 2 maanden later kom zodat het een verassing is dat ik eerder kom.

Ik moet wel mijn oude school achterlaten en mijn beste vriendin Katy zij weet als enige op mijn oude school wie ik ben, ik was ook nooit zo populair op mijn oude school. Alleen werd ik gezien als ik samen met Max naar school kwam. Of als Max met mij aan het praten was ik hoop dat ik op de kostschool wat meer gezien word want ook al vond ik het wel fijn dat niemand op mij letten mij lijkt ook wel fijn om wat meer aandacht te krijgen (ik krijg natuurlijk genoeg aandacht als Lucy maar dat is anders).

Stem alstjeblieft als je het leuk vind.

Ik hoop dat jullie het tot nu toe leuk vinden want dit is mijn eerste boek en ik ga niet vaak schrijven ik doe het alleen als ik een idee heb want anders worden het ook niet leuke hoofdstukken. Ik vind zelf TheWritingGirl01 haar boeken leuk om te lezen.

My secret and hidden talentWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu