13.

639 17 0
                                    

Pov: Lucy/Roxy

'Ik ben Lucy Wilston' zegt Jennifer ik kijk haar met grote ogen aan en ik kijk gelijk naar Max, Jennifer kijkt ook naar Max met een liefelijke blik. Ik zie dat Max kwaad word omdat nu iedereen denkt dat Jennifer mij is maar ik ga voor hem staan en leg een hand op zijn schouder hij word al rustiger en kijkt mij in mijn ogen aan en geeft mij een knuffel. Ondertussen is de paparazzi terug en komt nu letterlijk binnen gestormd met camera ploegen want iemand heeft het gefilmd en op insta geplaatst. Iedereen kijkt vragend naar Jennifer ze krijgt allemaal vragen 'hoe weten wij dat jij echt Lucy bent' 'kan je een stukje zingen voor ons' 'waarom maak je het ineens bekend' ik ben ondertussen naar boven gevlucht en pak mijn telefoon ondertussen ben ik al op gebeld door mam en pap, ik kijk er niet naar en ga naar Lucy haar insta en plaats op mijn story een tekst 'hallo fans en paparazzi, heel veel mensen denken nu dat ik Jennifer Smith ben maar dat ben ik niet en dat kan ik bewijzen want nu zit iedereen haar te ondervragen terwijl ik dit plaats vanuit mijn kamer dus zij kan dit nooit hebben geplaatst en als jullie mij niet geloven vraag haar om te zingen als ze dat niet wilt doen dan ben ik het niet en als ze het wel doet maar niet naar mij klinkt dan weet je het antwoord ook al.
IK BEN NIET JENNIFER SMITH'
Ik plaats het met een foto van Jennifer die bij mijn concert staat te springen en loop naar beneden alle paparazzi kijken op hun telefoon en zeggen 'jij bent Lucy niet' 'ik ben Lucy wel hoe durf je dat te zeggen' 'omdat de echte Lucy daarnet een foto op haar story heeft geplaatst met een tekst en die foto bewijst al genoeg' ze kijkt vragend naar de paparazzi en gaat op haar telefoon naar insta ze mompelt zacht 'fuck' en ik grinnik. Levi en Max kijken mij vragend aan ik wijs naar hun telefoon ze kijken op insta en grinniken. 'Betrapt' zeg ik tegen Max en hij en Levi schieten in een duik en vallen op de grond iedereen kijkt raar naar hun en Jennifer kijkt heel erg boos.

De paparazzi is weg gegaan en Jennifer haar naam word van de lijst af gestreept.
Ik vind het best grappig want nu schaamt ze zich kapot en word ze voor bedrieger uitgemaakt ik weet dat ik het niet grappig moet vinden maar dan had ze het maar niet moeten doen.

Het is al een paar weken geleden er is niet zo veel gebeurd. We zitten nu in de kantine te ontbijten. Wanneer de directeur binnen komt word het stil de laatste keer dat er een aankondiging was over mij.

'Dames en heren ik denk dat jullie allemaal wel weten dat we binnenkort een grote voetbal wedstrijd hebben en als we dat hebben gewonen dan zijn we kampioen ik wil als we dat winnen die avond een karaoke avond houden je hoeft niet te zingen alleen als je dat wilt dank jullie wel voor jullie aandacht' iedereen juicht en sommige gaan fluisteren ik hoor sommige zeggen 'straks komen we erachter wie Lucy is' 'als we gewoon iedereen op die lijst laten zingen komen we erachter' 'wat als ze dan niet gaat' 'dan hebben we gelijk een antwoord want dan weten we wie het is'

Ik kijk bang naar Max 'he ze komen er niet achter rustig maar en als ze willen dat je gaat zingen ga je gewoon hee slecht zingen' zegt Max Levi kijk ons raar aan waarschijnlijk omdat we Nederlands praten en niemand dat hier kan 'waar gaat het over want dit is niet eerlijk' zegt Levi 'rustig maar het gaat niet over jou en ik zeg het straks wel' hij knikt 'maar Max als ik expres heel slecht ga zingen gaan ze mij uitlachen en denkt iedereen dat ik heel slecht ben' 'maar Roxy je kan niet anders of je doet tijdens de wedstrijd dat je door je enkel gaat en niet naar het feest kan maar dan wel aan het einde' 'dat is echt een goed idee' ik sta op en geef Max een knuffel 'dankje Max zonder jou kon ik dit echt niet en ook na dat Katy dood ging echt bedankt dat je mij helpt' fluister ik in mijn oor hij knuffelt mij terug en fluister 'geen probleem' in mijn oor wanneer ik terug trek heb ik pas door dat er een traan over mijn wang rolt Max veegt de traan weg en Levi kijkt mij bezorgd aan ik sta op en loop naar mijn kamer in mijn kamer ga ik op mijn bed liggen en huil het uit na een tijdje word er geklopt en gaat de deur open en komen er twee sterke armen om mij heen.

Vergeet niet te stemmen

My secret and hidden talentWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu