7.

822 24 0
                                    

Pov: Max

'Ze is echt knap en lekker man hoe heeft hij met haar in 1 huis kunnen leven man' hoor ik Brandon zeggen terwijl ik voor de deur sta waarschijnlijk hebben ze het over Roxy ik wil het nog wel verder horen dus sta wachten voor de deur.
'Ik vind haar echt leuk ook al ken ik haar nog geen eens zo lang toen ik tegen haar aan botste was ik verlegen ik ben nooit verlegen' zegt Levi dat is een goed teken want zij vind hem ook leuk. Nu vind ik het wel genoeg en loop naar binnen meteen zijn ze stil ik moet lachen en ze kijken mij raar aan. 'Gast wat is er met jou aan de hand' zegt Brandon ' o niks hoor' zeg ik grinnikend Levi word rood en weet dat ik het heb gehoord. Daardoor moet ik nog harder lachen. 'Gast stop' zegt Levi beschaamd 'o is kleine Levi verliehiefd' zeg ik plagend Brandon en Jayden schieten ook in de lach wanneer ze Levi zijn rode hoofd zien.

'He Max is het waar dat jullie zon band hebben Sophie appte mij net' vraagt Jayden Levi kijkt nieuwsgierig op van zijn telefoon 'ja maar het is een band dat we elkaars gevoelens voelen en ik kan haar gedachten lezen' zeg ik 'dus je weet ook of zij mij leuk vind?' Zegt Levi 'ja dat kan ik weten maar ik ga niet de gedachten of gevoelens van mijn zusje uitspreken' Levi kijkt mij verdrietig aan 'waarom niet' vraagt Brandon 'gewoon het zijn haar gedachten ik hoor die eigenlijk niet te weten' 'oké we snappen het al'

Pov: Lucy/Roxy

'He kom je Roxy we gaan zo eten' roept Sophie mij 'ja ik kom' we gaan naar de aula toe en iedereen kijkt mijn kant op omdat ik nieuw ben. Ik loop naar Max toe en geef heb een knuffel terwijl hij op zijn stoel zit, ik leg mijn handen voor zijn ogen neer 'wie ben ik' zeg ik 'jij bent Sky (hun hond)' zegt hij 'nee ik ben niet Sky maar ik mis Sky wel' 'jij hebt haar laatst nog gezien ik heb haar als een maand niet gezien' zegt hij verdrietig 'maar jij bent Roxy' zegt hij dan ik haal mijn handen weg geef hem een kus op zijn wang en ga naast hem zitten.

'He Max heb je eindelijk je vaste slet gevonden' zegt een jongen achter mij ik draai mij om en zie een jongen met zwart haar en lichtblauwe ogen volgens mij is hij niet echt een vriend van Max. 'Nee en als je haar nog 1x een slet noem ram ik je in elkaar' zegt Max ik schrik ervan en Levi merkt dat dus die komt naast mij zitten 'dat is Jackson Max zijn vijand ook wel de lageren badboy, je hoeft niet bang te zijn want als hij jou iets aandoet doen wij hem iets aan' fluistert Levi naar mij ik knik 'o waarom mag ik haar geen slet noemen kan je haar niet krijgen ofzo' zegt Jackson 'gast ik zou afstand nemen als ik jou was' zegt Brandon Jackson kijkt vragend naar Brandon, Max staat ondertussen op en heeft Jackson op de grond geduwd en slaat hem steeds. De jongens proberen ze uit elkaar te krijgen ik ga voor Max staan 'Max het is goed word rustig' zeg ik terwijl ik zijn schouders vast hou, hij word na een tijdje rustiger maar alles is al gefilmd op dat moment komt de directeur binnen lopen 'jullie 6en nu naar mijn kantoor'

Ik en de jongens mogen al weg maar Jackson en Max moeten nog even blijven. Ik ben best bezorg om Max dit komt allemaal door mij. Ik zie Levi op zijn telefoon kijken en dan naar mij hij komt naar mij toe en slaat zijn armen om mij heen. Ik sla mijn armen ook om hem heen en leg mijn hoofd op zijn borst. Op dat moment komt Max aangelopen 'dankje gast' zegt hij tegen Levi, Levi knikt en laat mij los. Ik vraag mij af wat hij bedoeld. 'Max wat bedoel je met dankje' 'o ik voelde dat je bezorgd was dus ik heb gevraagd aan Levi of dat echt zo was en hij zei ja' dus Levi heeft er zelf voor gekozen om mij een knuffel te geven.
Cute
Nee dit mag ik niet denken hij is de beste vriend van mijn broer.
Maar je vind hem wel leuk, heel erg leuk zelfs.
Ik word uit mijn gedachten gehaald door Max en Jackson die aan het bekvechten zijn. 'Wie is ze dan wel, als zij jou vriendin niet is wie dan wel' zegt Jackson 'ze is mijn tweelingzus' zegt Max Jackson kijkt beschaamd naar de grond. Dan had hij dat maar niet moeten denken.

Vergeet niet te stemmen

My secret and hidden talentWhere stories live. Discover now