39. kapitola

2.3K 117 11
                                    

Moji zlatí, poznáte nejakú fakt dobrú apku na vytváranie videí? ❤️
___________________


Ani neviem ako, ale ocitla som sa na posteli. Sedela som na jej kraji a hľadela na mesačný kameň, ktorý levitoval. Jeho svetlo mi bilo priamo do očí. Cítila som sa úplne ako zhypnotizovaná, pretože som nevedela odtrhnúť zrak.

Mesačný kameň sa rozžiaril ešte viac a okolo mňa sa začali zjavovať obrazy. Ani som nevedela opísať, ako to všetko vyzeralo, no tušila som, že sa mi mesačný kameň snaží niečo ukázať.

Pohľad tretej osoby

Dvaja ľudia sedeli na lúke. Chlapec a dievča. Rozprávali sa a smiali. Bola to príjemná atmosféra. Aj napriek tomu že bolo teplo, pofukoval jemný vetrík.

Obaja sa cítili uvoľnene. Užívali si spoločnosť toho druhého. Dokonca sa milovali. Boli to spriaznené duše.

Dievčina sa vždy pri pohľade na chlapca roztápala. Strácala sa v jeho orieškovo hnedých očiach. Milovala jeho úsmev. Milovala, keď jej postrapatil vlasy, pretože ju provokoval. Milovala na ňom všetko a nedokázala si predstaviť život bez neho.

Krajinu zahalilo šero. Obaja stáli na kopci a lúčili sa. Nikto z nich však netušil, že to bolo naposledy. Dievčina sa vracala domov celá vysmiata. Už teraz jej chlapec chýbal a nevedela sa dočkať ďalšieho dňa.

Keď prišla domov, čakali ju nahnevaní rodičia. Neuznávali jej vzťah s chlapcom aj napriek tomu, že boli spriaznené duše. Preto zakročili.

Uniesli dievčinu ďaleko od chlapca. Mysleli si, že to bude lepšie. No práve naopak. Všetko sa zhoršilo. Dievčina začala chrabnúť. Prestala jesť a piť. Celý deň bola zavretá v izbe a myslela na neho.

Dokonca si myslela, že už začala blúzniť, pretože vo svojej hlave počula chlapca. Rodičia už nevedeli, čo s ňou majú robiť.

Jedného večera sa však v ich dome zjavila žena. Bola to veľmi krásna žena. Rodičia nechápali, čo sa deje, no dievčina bola po dlhom čase celá bez seba.

Vedela, čo sa deje.

Ona a chlapec boli spojení. Už viac nemohli byť bez seba.

***

,, Už to nedokážeme zvládať! Miznú spriaznené duše. Niektoré deti objavili svoje matky mŕtve a rozrezané na časti! " rozčuľoval sa chlapec nad situáciou, ktorá vznikla.

,, To zvládneme. Vždy sme predsa všetko zvládli. Veľmi dobre vieš, že hľadajú mňa."

,, Nikdy nedovolím, aby ťa chytili. Mala by si odísť! Je to pre teba nebezpečné! "

,, Nerozumieš, že najsilnejší sme spolu? Nemôžme sa rozdeliť! " hovorila s plačom dievčina. Nedokázala si predstaviť život bez chlapca. Hlavne teraz nie, keď boli prepojení.

***
,, Pustite ma! Kto ste? Čo so mnou chcete? "rozkrikovala sa dievčina, pretože ju zvieral nejaký cudzí chlap.

,, Myslel som si, že prídeš dobrovoľne. Bolo by to ľahšie." zasmial sa.

,, Kto ste?! " skríkla.

,, Vlci, ktorým bolo ublížené. Sme vlci, ktorí boli vyhnaní zo svorky. Sme vyhnanci."

,, Ale na čo potrebujete mňa?!"

,, Sama veľmi dobre vieš, že si silná. A ja chcem tvoju moc, aby som sa mohol vrátiť ako mocný alfa! Chcem mať krajinu pod kontrolou.

Návrat ✓Where stories live. Discover now