26. kapitola

2.7K 144 3
                                    

,, N-na č-č-o máš tú dýku? " jemne som sa zakoktala, pretože má to ozaj vykolajilo.

Kyle sa mi pozrel do očí a potom sa usmial. Ruku pomaly vložil do vrecka a vytiahol odtiaľ dýku, ktorá bola celá pozlátená.

Jej rukoväť tvoril vlk s červenými očami. Z úst mu vychádzala samotná dýka. Bolo to fascinujúce.

,, Je to dedičstvo svorky. Už pár rokov je zaužívané, že pri označovaní je potrebná táto" zamyslel sa, ,, starožitnosť. "

,, Myslím si, že môžme začať." pozrel na mesiac a potom na mňa. Len som sa kostrbato usmiala.

Obaja sme natočili ruku dlaňou smerom k mesiacu. Cítila som to. Cítila som, ako sa mi mesačný svit zarezáva do špiku kostí.

Kyle vzal druhou rukou dýku a hrot priložil k môjmu zápästiu. Spravil kolmý rez, z ktorého sa mi začala valiť krv. Zvráštila som obočie a na čele sa mi vytvorila harmonika.

AU! Do šľaka!

,, Na. Vezmi si ju a sprav rovnaký rez mne. " podal mi do ruky dýku a povzbudivo sa na mňa usmial. Nebola som veľmi nadšená z toho, že svoju druhú polovičku musím porezať. Vedela som, že je to správne. Predsa len môj vlk túžil po označení a chcel byť už konečne tak ako aj s Kylom, tak aj s Coalom spojený.

No niekde hlboko vo mne - v mojej trinástej komnate - sa mi to priečilo.

Roztrasenými rukami som uchopila rukoväť dýky a spravila Kylovi na zápästí rovnaký rez. Obom nám po ruke stekal pramienok teplej krvi.

Bolelo ma to. Predsa len to bola otvorená rana. A Kyle bol na tom rovnako.

,, Nechaj sa viesť vlkom. " zašepkal mi pri uchu, čo mi spôsobilo zimomriavky a oddala som sa Mel. Precítila som všetky pocity, ktoré cítil Kyle. Cítila som všetko.

Znásobilo sa to však, keď sme si naše rezné rany spojili dokopy. Pramienky krvi sa nám spojili a ja som ucítila mnoho pocitov.

Lásku, šťastie, lojalitu, vernosť, oddanosť a mnohé iné pocity, ktoré mnou priam lomcovali. Aj napriek bolesti, ktorú som pociťovala, cítila som sa úžasne. Ako pierko, ktoré vypadlo z mladého vtáčaťa.

S Kylom sme si pozreli navzájom do očí. Na tvári sa mi usalašil široký úsmev. Teraz som sa cítila kompletná. Už nás skutočne nemohlo rozdeliť nič. Boli sme prepojení telom, mysľou, dušou i krvou.

Rana sa začala pomaly zaceľovať a ja som sa začínala cítiť malátne.

Pohltila ma tma. Posledné, čo som si však všimla bolo, že na zápästí nám obom ostala jazva, ktorá symbolizovala naše označenie.

***

Kyle

,, Ona pri tom odpadla? "

,, Áno, neviem, čo sa stalo!" frustrovane som si vošiel rukami do vlasov.

Moja polovička sa stále nezobudila a ja sedím vo svojej pracovni ako taký chuj, pretože nedokážem nič spraviť.

,, Jay, som zúfalý! " vrazil som päsťou do stola.

,, Ste si istý, že je v poriadku? " spýtal sa nás s náznakom strachu Nathan.

,, Ukľudnite sa! Ona je v poriadku. Povie nám, čo sa stalo, keď sa zobudí. " usmiala sa na nás moja sestra. Neznášal som ju za to! Aj v tých najhorších situáciách dokázala byť pokojná. Sralo ma to ešte viac, než samotný fakt, že sa niečo deje.

Postavil som sa zo svojej pracovnej stoličky a začal sa prechádzať. Nechápal som, čo sa udialo. Nidky sa nič také nestalo. Od nášho označenia sa cítim stále rovnako, teda až na pocity, ktoré sú pevnejšie.

,, Idem za ňou. Už to nevydržím. " zavrčal som a rozrazil dvere na svojej pracovni. Vošiel som do našej spoločnej izby.

Clary ležala na posteli a hrudník sa jej pokojne dvíhal. Niekde v pozadí som započul moje dve úžasné bety a sestru, ako vošli do mojej, teda našej izby.

,, Mia chairo, " šepol som a sadol si k nej. Chytil som jej ruku, ktorá bola na moje počudovanie teplá.

,, Preber sa mi." šepol som a hladkal ju palcom po ruke.

Vedel som, že ma vníma. Cítil som to.

No nevedel som určiť, kedy sa zmysel môjho života preberie.

Nová časť 🙏

Návrat ✓Where stories live. Discover now