8. kapitola

4.4K 199 6
                                    

Kyle

Celou izbou sa ozvalo hlasité klopanie na dvere. Moju Clary som stále držal pevne v náručí. Zaspala a pravdepodobne sa jej niečo zlé snívalo, pretože sa mračila a stláčala mi tričko.

,, Ďalej. " šepol som do ticha. Do izby vstúpil Jay spolu s Albertom a Nathanom. Za ním sa skrývala moja sestra a držala ho pevne za ruku. Zamračil som sa.

,, Haven, choď do izby." zavrčal som po tichu, aby som nezobudil Clary.

,, Nie, chcem tu byť s Nathanom. " zapišťala a ja som ju spražil pohľadom, pretože sa Clary mykla.

,, Ách, sadnite si na gauč a ani sa nepohnite. Albert, zisti čo jej je! " zafunel som.

Zadíval som sa a Clary a pohladil ju po jej hnedých vlasoch. Spomínam si, keď som ju pozoroval z diaľky. Bola vo vlčej podobe a mesiac splýval s jej srsťou.

Fascinovalo ma to a svojim spôsobom ma pohľad na ňu upokojoval. Nemohol som sa jej ukázať. Zákony mojej svorky to nepovoľovali.

Možno sa pýtate, prečo som ju tajne sledoval štyri mesiace. Odpoveď je jednoduchá. Nemohol som ju priviesť do svojej svorky, pretože.. no..pretože sme mučili jedného vlka a nakoniec aj zabili.

Nebol však nevinný. Mal na rováši mnoho vrážd, ale hlavne zabil Jayovu matku. Nemohol som dopustiť, aby taký hajzel chodil po slobode. Nechcel som, aby sa to Clary dozvedela. Potom by už dobrovoľne ku mne nešla.

' Ty jelito! Nechal si ju uniesť. Tak či tak to nebolo dobrovoľné!' zahriakol ma Coal a ja som si v duchu porazene povzdychol.

Z mojich myšlienok ma vytrhol pohyb. Dosť silný pohyb. Clary sa znova vytrhla z môjho náručia.

,, Mia chiaro, " šepol som a s uboleným pohľadom som sa na ňu pozrel. Stála oproti mne a celá sa triasla. Jej strach by bolo cítiť na kilometre.

Bolelo ma to. Vnútri ma to zožieralo a môj vlk mal chuť roztrhať každého v tejto miestnosti.

,, Nevolaj ma tak!" zachrapčala. Musel som z hlboká dýchať, aby som neprenechal všetku moc svojmu vlkovi. Zdravý rozum mi zatienila bolesť, ale zároveň aj hnev.

Albert ju zatiaľ vyšetroval a ja som sa prechádzal po miestnosti. Ani som si neuvedomil, že som používal svoje vlčie schopnosti.

,, Musí byť v pokoji. Zažila veľký šok, ktorý bol spôsobený veľkým množstvom informácií. Nie je zvyknutá na náš svet. Treba s ňou jednať opatrne. "

,, Ďakujem! Môžeš odísť!" zavrčal som a plnou silou som trafil do steny, ktorá praskla. Vytvorila sa v nej preliačina a na hánkach sa mi začali tvoriť malé kvapôčky krvi.

,, Lampone. " vydýchol som a pomaly som sa k nej približoval. Celý ten čas som jej pozeral do očí a snažil sa v nich nájsť akýkoľvek pocit.

Stála v rohu miestnosti a jej srdce splašene bilo. Nevedel som určiť, či to bolo kvôli hnevu alebo kvôli tomu, že sa ma bála. A možno aj oboje.

,, Nemôžeš ma od seba odstrkovať. Cítiš to isté, čo ja. Len sa tomu oddaj. " hovoril som pevným hlasom. Vnútri som bol však totálne dosratý.

,, Bojím sa." šepla, ale ja som ju počul. Počul by som ju aj keby som od nej na míle vzdialený.

,, Ale mňa sa nemusíš báť. Ja by som ti nikdy nedokázal ublížiť! " vypískol som.

,, Ale ja sa nebojím teba! Ja sa bojím toho, čo cítim! " skríkla. Znovu sa začínala triasť.

,, Kyle, myslím si, že by si mal... "

,, Sklapni Jayson!" zavrčal som.

,, Prosím Clary. " šepol som zronene a ucítil som, ako ma začínali štípať oči. Nikdy som neplakal. Nikdy ma nič tak nezranilo ako tento moment. Bolelo ma celé vnútro a srdce som mal vo zveráku.

,, Ty.. Ty plačeš?" zalapala po dychu.

,, Mia chiaro, nedokážem sa od teba držať ďalej . Si moja druhá polovička a ja ťa potrebujem k životu. Ani nevieš, ako to veľmi bolí mia chiaro! Do čerta veď ja ťa ľúbim! Zabíjal by som pre teba! Prosím. Dovoľ mi dotknúť sa ťa. Príjmi ma." smrkol som, pretože som bol skutočne zúfalý.

,, Ale ja to nedokážem Kyle. Všetko je pre mňa také.. Iné." smrkla.

Vedel som, že Jayson s Nathanom a mojou sestrou sa na mňa pozerajú, no bolo mi to jedno. Ja som ju potreboval tak, ako ryba vodu, noc mesiac, deň slnko.

A práve preto som si pred ňu kľakol a ruky si položil na kolená. Sklonil som hlavu a keby som vo vlčej podobe, tak by som aj zastrihal ušami.

Aj napriek tomu, že som bol alfa najbohatšej a najmocnejšej svorky, ustúpil som. Dal som jej najavo, že sa vzdávam a že ma má v moci. Poddal som sa žene.

Poddal som sa svojej Lune.

***

Zatiaľ čo ona bola zmätená, on sa trápil a trpel bolesťou. Akonáhle sa jej však poddal, niečo sa v nej zlomilo. Sama nevedela, čo to bolo.

Vyjasnilo jej to myseľ a ona ako keby na chvíľu pochopila, že Kyle je pre ňu stred vesmíru. Preto neváhala a kľakla si aj ona.

Nevedela, čo robí, no jej vlčica ju poháňala dopredu. Oprela si čelo o to jeho a obaja zacítili príjemné mravčanie. Ruky si obkrútila okolo jeho krku a pevne ho objala.

Znovu sa v nej niečo zlomilo. Srdce sa jej rozbubnovalo a pocítila nepoznaný pocit lásky. Všetky jej pochybnosti sa rozplynuli.

Síce si v duchu pomyslela, že jej bude musieť veľa vecí vysvetliť, no teraz si bola istá, že skutočne patrí Kylovi.

Zdalo sa jej to divné, že tak rýchlo zmenila svoj názor a Kylovi tiež. Ani jeden z nich nevedel, že práve toto gesto bolo dôkazom pravej lásky. Pravej a silnej.

Ich duše sa prepojili navzájom a vlci začali vyť. Bohyňa Slnka začala čarovať. Oni si to neuvedomovali až kým ich nerozdelila bodavá bolesť na srdci, ktorá oboch uviedla do bezvedomia.

Na srdci sa im začalo tvoriť tetovanie.

Aaah, neodolala som a napísala som ešte jednu! ❤️❤️ Príjemné čítanie vĺčkoviaa! ❤️🔥

Návrat ✓Where stories live. Discover now