20. kapitola

3.6K 161 20
                                    

,, Čo do čerta.. Kyle! Prečo počujem tvoje myšlienky? " so zmätený výrazom som sa na neho pozrela.

,, Aj ja tvoje. Takže podľa teba som sexy?" samoľúbo sa uškrnul a podišiel ku mne.

Srdce sa mi rozbúchalo ako smrteľníkovi, ktorý práve uteká pred stádom nosorožcov. Áno, bol sexy a to neskutočne veľmi. Všetko ma na ňom priťahovalo. Jeho vypracované telo, ktoré skrášlovali tetovania, bolo nádherné.

Viem, že potetovaní muži sa mnoho dievčatám nepáčia, no u mňa to pôsobilo inak. Vytváralo to akúsi paralelu medzi jeho telom a tetovaniami.

Fakt, že nemal tričko, bol ešte viac rajcovnejší. Nechápem, prečo to tak na mňa vplývalo. Nikdy predtým som v sebe takúto túžbu necítila a zrazu je tu. Objavila sa ako svetluška, ktorá osvetľuje tmavé lesy.

,, Cítiš to? Cítiš tú túžbu, ktorú v tebe vyvolávam?" opýtal sa ma Kyle chrapľavým hlasom, ktorý má takmer dostal do kolien.

Keby si ma nepritiahne a nedrží za pás, moje kolená by narazili o drevené parkety v tejto izbe.

,, Á-áno. Som z toho zmätená. Prečo tak náhle a ako..." nedopovedala som, pretože mi položil ukazovák na pery. Jemne mnou prešla elektrina

,, Ďalšie znamenie. Navyše sa blíži spln, čo znamená, že tvoj vlk začína túžiť po označení." zaškeril sa. Najskôr som nechápala, no potom mi došlo, že myslel iné označenie ako ja. Moja tvár nabrala okamžite červený odtieň.

So zavrčaním som Kyla odsotila a posadila sa na gauč. Tvár som si skryla do dlaní, ale pery som stále mala vykrivené do jemného úsmevu.

Kyle sa rozosmial. Jeho smiech sa mi nesmierne páčil. Nedokázala som odolať širokému úsmevu.

,, Jay, vyprevaď Drewa a ospravedlňte sa. Nathan, choď za Haven, pretože sa v tej izbe už zblázni a ty žena moja milovaná, poď do spálne. " rozkázal.

Ani som sa nestihla postaviť a už som bola v jeho náručí. Niesol ma do našej spoločnej spálne ako princeznú. Aj keď som tak rozhodne nevyzerala, cítila som sa tak pri ňom.

Vošli sme do spálne a Kyle ma jemne položil na posteľ. Ako keby sa bál, že ma poraní, ba priam rozbije.

Ľahla som si a Kyle ostal ležať nad mnou. Rukami sa podopieral pri mojej hlave, pretože asi keby sa pustí, tak ma zaľahne a spôsobí mi pri najmenšom zástavu srdca.

Jemne sme sa dotýkali nosmi a delilo nás len pár centimetrov od spojenia našich pier. Túžila som po tom a on to dobre vedel. Naťahoval ma. Nič som mu však nepovedala, pretože som sa topila v jeho očiach, ktoré na mňa vrúcne a s láskou pozerali.

,, Milujem ťa. " zachrapčal mi do pier. Po celom tele sa mi rozlial ohňostroj šťastia. Motýle v bruchu mi priam tancovali polku.

,, Aj ja teba." šepla som a potiahla ho za hlavu k sebe. Konečne som prerušila aj tých pár centimetrov, čo nás delilo a spojila naše pery.

A vtedy to prišlo. Rýchlosťou blesku sme sa od seba odtiahli. Keď sa naše pery spojili, bolo to ako popálenie, čo nás oddelilo. V skutočnosti nás nič nepopálilo, no obaja sme vedeli, prečo sme uskočili.

Prekvapene sme sa na seba zapozerali. Boli to práve myšlienky, ktoré nás od seba oddelili. Popravde, som ani nevedela rozoznať, ktoré sú moje a ktoré Kylove.

***

Obaja sme vedeli, že to bude ťažké. Už len z princípu, že sme spriaznené duše a obaja sme si navzájom otvorení. Bolo ťažké, naučiť sa to ovládať a prvé dni nám to vôbec nešlo.

Návrat ✓Where stories live. Discover now