9. kapitola

4.1K 192 5
                                    

,, Kyle! Clary! " započula som kričiaceho Jaysona.

Pomaly som začala roztvárať oči a zistila som, že ležím na Kylovej hrudi. Čo sa stalo?

'Obaja ste odpadli. Kyla to vzalo viac ako teba. Mimochodom, som na teba hrdá Clary.'

Ozvala sa mi v hlave vlčica a ja som sa uškrnula. Neviem, čo ma prinútilo Kyla prijať, no poddali sme sa navzájom. Alfa by sa nikdy nikomu nepoddal. A práve to bol ten moment, keď som si uvedomila, že pri Kylovi sa budem mať najlepšie. Prebudila sa vo mne láska, ktorá spečatila puto spriaznených duší.

,, Kyle! " vykríkla som a potriasla ním. Ležal na zemi a jeho havranie vlasy mu zasahovali do tváre. Pery mal jemne pootvorené a na chvíľu sa mi zdalo, že nedýcha.

,, Teraz, keď som ťa prijala, opováž sa nezobudiť. Do šľaka Kyle! Otvor tie oči!" rozkrikovala som sa a do očí sa mi hrnuli slzy. Bála som sa o neho.

,, C-Clary, tvoje vlasy a oči..." zakoktal sa Nathan a ja som sa na neho pozrela ako na najväčšieho idiota. Prečo teraz rieši môj vzhľad, keď Kyle leží nehybne na zemi?!

,, Pozri sa do zrkadla!" skríkol až ma trhlo.

Podišla som k nášmu zrkadlu a zapozerala sa na seba. Moje vlasy boli úplne biele a oči mi svietili na žlto. Zažmurkala som a záblesk žltej zmizol. Zalapala som po dychu.

Chcela som sa vrátiť naspäť ku Kylovi, ale zaujalo ma niečo pod mojim tričkom. Potiahla som si ho nižšie a uvidela som tetovanie.

'Bohyňa Slnka.'

Nepatrne som prikývla a pozrela som si tetovanie z blízka. Dvaja vlci, ktorý boli zapletený do seba. Jeden bol biely a druhý čierny. Spolu vytvárali kruh, ktorý som mohla prirovnať k inému tetovaniu. Jing a Jang.

Predpokladala som, že vzhľadom ku mojim bielym vlasom, budem biely vlk ja. Pod okom sa rozprestieral čierny fľak v tvare mesiaca. Kyle tam mal zas biely fľak v tvare slnka. Nerozumela som tomu. Čo to znamená?

,, Čo do pekla... " započula som Kyleov hlas a okamžite som sa mu vrhla do objatia. Ledva ho ustál a skoro padol na zem, ale aj napriek tomu si ma pevne pritiahol k sebe a nasal moju vôňu. Upokojil sa.

Odtiahla som sa od neho a celého som si ho prezrela.

,, Čo sa stalo? Kde je Haven? " obrátil sa smerom na chalanov.

,, Odpadli ste. Len tak ste sa zložili a nedýchali. Odviedol som ju do izby, nech sa na to nepozerá." odpovedal mu Nathan a Kyle chápavo prikývol.

,, Si v poriadku mia chiaro? " zamumlal mi do hrude a ja som prikývla. Potom som sa však zarazila. Keď mám ja tetovanie, musí mať aj on.

Jemne som ho od seba odsotila a on sa na mňa nechápavo pozrel.

,, Čo.. čo robíš?" zakoktal, ale ja som chytila lem jeho trička a roztrhala ho.

,, Počkaj, počkaj. Ideš na to nejak zhurta." uškrnul sa a ja som ho spražila pohľadom.

Rukou som mu prešla po tetovaní. Bolo to zaujímavé, pretože som cítila na mojej koži, ako keby ma niekto hladkal. Zalapala som po dychu. Vyzliekla som si tričko. Nevadilo mi to. Bola som zvyknutá odhaľovať sa. Veď som predsa vlk.

,, Vidíš? Máme rovnaké. To si ty, "- ukázala som na čierneho vlka - ,, a toto som ja. Keď sa dotknem tvojho tetovania, cítim, ako keby si sa ma dotýkal ty." šepla som a stále mu pozerala do očí.

,, Obleč sa. " zavrčal pevným hlasom a ja som si uvedomila, že v miestnosti je Jay s Nathanom. I keď Nathan ma už nahú videl.

Rýchlosťou blesku som si na seba navliekla tričko a Kyle si spokojne vydýchol. Objal ma a spolu so mnou si sadol na posteľ. Sedela som mu na kolenách a on ma hladkal palcom po ruke.

,, Čo to znamená? " zamumlal mi do krku a ja som pochopila, že si užíval moju prítomnosť. Uškrnula som sa.

,, Netuším. Je to nejaké znamenie, ale neviem, čo znamená."

,, Ja by som možno aj vedel. " zachrapčal Nathan.

,, Hovor."

,, Počkaj Kyle. Clary, keď si chodievala do lesa, ja som ťa čakával u babky, pretože som nemal rád lovenie. Pamätáš si na to?" prikývla som a on si vzdychol.

,, Nikdy by som si nebol pomyslel, že to je pravda."

,, Vyklop to už!" skríkol Kyle.

,, Tvoja babka mi rozprávala raz jednu legendu..."

Ako sa máte vĺčkovia moji? ❤️🔥

Návrat ✓Where stories live. Discover now