42

4.7K 282 34
                                    

n e g y v e n k e t t e d i k f e j e z e t

Sokkal boldogabb

Reggel (vagyis inkább lehet délelőtt) iszonyatos fejfájással ébredtem. Körbenézve lassan tudatosult bennem, hogy bizony nem Kyrre szobájában vagyok, hanem Madison mellett, a vendégszobában. Az említett továbbra is békésen aludt az ágy másik felében.

Felülve hirtelen kaptam a fejemhez, ahogy megszédültem, és pár pillanatra összeszorítottam a szemeimet.

Lassan eszembe jutott, mi minden történt tegnap este; - a mellkasomban nyomást éreztem, torkomban pedig gombóc keletlezett.

A lehető leghalkabban keltem fel az ágyból, és őszintén, kissé félve indultam a lenti fürdőszobába. Rajtam kívül egy lélek sem mozgott még a házban, pedig már fél tizenegy is elmúlt.

Ahogy belenéztem a tükörbe, elfintorodtam. A hajam kócos volt, a tegnapi sminkem elkenődött, az arcom pufira volt sírva, és a szemeim is vörösek voltak.

Csodás.

...

Bő fél órával később sokkal frisebben és megkönnyebbülten szálltam ki a zuhanykabinból, magam köré tekerve egy fehér törülközőt. Mivel az elmúlt hetek nagy részét itt töltöttem, totál berendezkedtem; értem ezt arra, hogy a fürdőben voltak saját cuccaim is. Miután fogat mostam, és végleg megtörülköztem, felvettem a behozott sötétkék skinnyfarmerem, és egy bőfazonú, fehér kapucnis NASA-s pulcsit. Végül aztán jégszőke tincseimet egy magasabban levő, szoros copfba fogtam össze, majd az arcomat bekentem az aloe ver-s krémemmel. "Smink" gyanánt csupán egy kis szempillaspirált, korrektorr és egy matt, nude rúzst használtam.

A fürdőszobát elhagyva a konyhába mentem, ahol azonban legnagyobb szerencsétlenségemre társaságom akadt - nem más, mint Justin.

Hogy őszinte legyek, rá is haragudtam.

Ő indította el az egészet.

Megtorpantam, és eszembe jutott, hogy fenébe a kávéval, felmegyek - fogalmam sem volt, hogy mondtam volna-e valamit, amivel csak rontok a helyzeten.

Végül aztán szó nélkül, mintha észre sem venném őt mentem a pult mögé, hogy a szekrényből előszedjek egy bögrét, amit a kávégépben a megfelelő helyre tettem.

Nem álltam szemben Justinnal, de biztos voltam benne, hogy engem figyel, éreztem magamon a tekintetét.

Nem bírtam, lassan megfordultam, az állításom pedig bebizonyosodott; Justin szemei azonnal az enyémeket keresték.

Olyat láttam bennük, amitől hirtelen sírhatnékom támadt.

Emlékezett, mi történt.

És megbánta.

Azalatt a pár pillanat alatt több érzelem harcolt bennem egymással, mint bármikor. De egyszerűen nem tudtam magamat, sem őt becsapni.

Justin az elmúlt hónapokban olyannyira fontos szerepet kezdett el betölteni az életemben, hogy nem számított, mit mondott.

Egyszerűen nem tudtam hibáztatni, ugyanis tudom, hogy nem szándékosan tette.

De Kyrre más. Vele tegnap reggel is ott volt a költözős téma, amire egyértelműen láthatóan besértődött. Az, hogy ivott, csak kihozta belőle azt, amit igazából gondol. Egyszerűen..tudom. Közel kerültem már hozzá annyira, hogy minden apró részletből arra tudjak következtetni, mi a fájdalmas igazság.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now