37

5.2K 286 48
                                    

h a r m i n c h e t e d i k f e j e z e t

Valamit valamiért

Már majdnem aludtam, mikor Kyrre szobájának csendjét hirtelen az törte meg, hogy az éjjeliszekrényen hagyott telefonom maximum hangerőn csörögni kezdett.

- Ki a szar ez ilyenkor? - nyögött fel fájdalmasan a mellettem fekvő fiú, és felé fordulva az ablakon bevilágító Holdfénynek köszönhetően láttam, ahogy a párnájába nyomja a fejét.

- Van egy tippem - motyogtam, majd akaratom ellenére is hunyorogva néztem a készülékre, amin a legjobb barátnőm neve jelent meg.

Talált.

- Szia - köszöntem neki, elfojtva egy hatalmas ásítást.

- Már otthon vagy? Mindent mesélj el!! Mi volt? - kezdett bele köszönés nélkül. Gyorsan kapcsoltam, és mindjárt oka is lett annak, miért ilyen éber a hangja - New Jerseyben még csak este kilenc óra sem volt.

Úgy tűnt, Mads nem vette észre a hangomból, hogy konkrétan a halál szélén állok a fáradtságtól.

- Madison, itt hajnali három van - vágtam rá, de egyáltalán nem akartam, hogy bunkón hangozzon.

- Mi..Baszki, tényleg! - Hallottam, hogy a homlokára csap. - Jesszus, Yas, ne haragudj, csak totál izgultam, hogy mi van veletek és kiment a fejemből - mentegetőzött azonnal.

- Semmi baj - mosolyodtam el fáradtan. - Majd hívlak..később, oké?

- Oké. És még egyszer bocsi - mondta. - De várj, egy valamit muszáj megkérdeznem.

- Hm?

- Kyrre-nél vagy?

- Igen. Jó éjt, Mads - válaszoltam gyorsan, ugyanis tudtam, mi következik. A legjobb barátnőm visongatni kezdett, én pedig összeszorított szemekkel nyomtam ki a hívást.

Az álmosság teljesen kiment a szememből, és mielőtt letettem volna a telefont, még gyorsan megnéztem az értesítéseimet.

Legnagyobb meglepetésemre anyáék egy darab hívást vagy üzenetet nem hagytak, viszont Mylestól, Justintól és Sandrotól együttesen volt vagy harminc olvasatlan üzenetem, mind, egyetlen témával kapcsolatban - persze, hogy a találkozás.

Megnyitottam a Justinnal közös chat ablakot, aki azt kérdezte - lassan már egy órája -, hogy minden rendben ment-e, és, nem-e kell kinyírnia Kyrre-t.

Me
nyugi, nincs baj. és..nem, nem akarom, hogy kinyiffantsd a barátomat 😬🙈 - pötyögtem, enyhe utalással.

- Még Madisonnal beszélsz? - szólalt meg mellettem álmosan Kyrre, mire felé kaptam a fejem.

- Nem, csak Justin írt, hogy minden oké-e - feleltem.

- Azért ez elég bizarr, hogy a legjobb barátommal írogatsz, miután lefeküdtünk... - közölte, de tudtam, hogy csak hülyül.

Nevetve ingattam a fejem, és letettem a kezemben tartott készüléket. Szóra nyitottam a számat, de Kyrre egy laza, mégis határozott mozdulattal húzott magához a derekamnál fogva, és megelőzött:

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now