köszönöm!

885 23 2
                                    

Nos...Ez valami köszönet nyílvánítás akar lenni, ami általában a könyvek végén szoktak lenni.

Tehát:

pont így nézek ki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

pont így nézek ki. lol

A könyv lassan eléri a 40K megtekintést, ami hihetetlen és az ezer voteot is elérte szóval én teljesen le vagyok sokkolva. Soha, de tényleg soha nem gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődni fognak az én munkám iránt mert én nem találom kicsit sem jónak, de úgy tűnik valamit jól csinálok lol.

Tudni kell, hogy ezt a könyvet háromszor kezdtem el írni és a 4. rész környékén jöttem rá mindig, hogy nem tetszik az egész, de végül nagy nehezen megszületett a végleges ötlet. Sokszor voltam úgy, hogy feladom és leszedem a francba, de volt egy személy, aki ezt mindig megakadályozta és lelket öntött belém. Köszönöm svftlouis hogy kirángattál a gödörből és erőt adtál a könyv folytatásához mert ha Te nem írod le nekem százszor, hogy igenis jó, amit írok akkor már a draftok között lenne ez az iromány.

Ez az első könyvem, amit nem hagytam abba a 8. rész után és befejeztem. Végre valami, amit egyszer elkezdtem és be is fejeztem.

Körülbelül 2018 november környékén kezdtem el írni szóval lazán 9 hónap alatt befejeztem és persze ez lehetett volna kevesebb idő is csak én egy világi lusta ember vagyok és jelenleg egy másik könyvön is dolgozom, ami elég sok időt és gondolkodást vesz igénybe. -Nem mintha ez nem vett volna xdddd-

Story time: Egyszer annyira gondolkozdtam azon, hogy hogyan folytassam a történetet, hogy mikor nővéremmel hordtuk ki az újságokat kihagytam két házat mert menet közben elbambultam. (Lehet olyat egyatalán??? xdd)

A lényegre térve; köszönöm! Köszönöm a sok kedves kommentet, üzenetet, csillagokat és persze azt, hogy végig követtétek Shawn és Tessa történetét. Remélem a további Shawnos, vagy épp más témájú könyvben is velem tartotok! ❤❤

SZERETLEK TITEKET!!! ❤












Aaaand HAPPY BDAY SHAAAWN ❤

Egy kész férfi lett 😥 Adjatok kérlek egy zsebkendőt! Borzasztóan büszke vagyok rá, amiért ennyi mindent elért 21 év alatt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy kész férfi lett 😥 Adjatok kérlek egy zsebkendőt! Borzasztóan büszke vagyok rá, amiért ennyi mindent elért 21 év alatt. Egy csodálatos emberré vált, akire érdemes felnézni és követni a példáját! ❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 11, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Particular Taste [S.M.] ✓Where stories live. Discover now