28. rész

1.1K 47 2
                                    

Délután
Miután haza jöttünk anyától szusszantunk egy kicsit majd elindultunk Shawn szüleihez. Az út dalolászással és nevetéssel telt, ami meghozta a jó hangulatot az autóban. Shawn egyik dala -a Life Of The Party- is megszólalt. Olyan boldog volt, hogy híres lett a dala és amiért ennyien hallgatják Őt. Büszke vagyok rá.

10-15 perc múlva megálltunk a Mendes ház előtt, amit már ismerek, mint a tenyeremet. A kert rendezett és ápolt. Gyönyörű virágok ékeskednek szerteszét a földön, amelyeket bizonyára Karen ültetett. Ránézésre egy átlagos kanadai háznak tűnhet, de amilyen élet bent zajlik az kicsit sem átlagos. Ennek a háznak lelke és szíve van tele emlékekkel.

Kiszálltunk az autóból és a bejárat felé vettük az irányt. Tudván azt, hogy Shawnt mivel fogadják majd a többiek, izgatottan lépdeltem mögötte. Shawn kétszer koppantott az ajtón, de nem jött válasz ezért egyszeűen benyitott. Ennek kövekeztében felkapcsolódtak a lámpák és mindenki a Boldog Szülinapot című dalt kezdte el énekelni.
-Boldog Szülinapot Shawn!-hozta be édesanyja a tortát. Mindenki száján mosoly terült el, főleg Shawnén.
-Köszönöm!-mondta majd két puszit adott Karen arcára és elfújta a gyertyákat.
-El sem hiszem, hogy 19 éves lettél.-mondta hitetlenkedve az apukája.
-Öregszel.-löktem meg Shawn vállát.
-Hé!-tettette a felháborodottat.

****

Miután elfogyasztottuk a finom ebédet, ami húsleves volt gyrossal jöhetett az ajándékozás. Én Shawnnak egy pengetőt csináltattam, amin a mi képünk szerepelt és vettem neki egy parfümöt a kedvenc csokijával. Remélem örülni fog neki.

Mindenki leült a kanapéra kivéve engem és Shawnt mert mi egy fotelben foglaltunk helyet. Az első ajándékozók természetesen a szülei voltak;
-Nos Mi apáddal arra gondoltunk, hogy rátok férne a kikapcsolódás ezért ezt gondoltuk megfelelő ajándéknak.-mondta Karen majd egy borítékot nyújtott át fiának. Ránk fér a kikapcsolódás?

A piros színű papírból Shawn egy kártyát húzott ki amelyen az állt, hogy; "Wellness hétvége 2 fő számára a Coast Osoyoos Beach hotelben". Amint elolvastam mosolyra húzodott a szám és mérhetetlen boldogság uralkodott el rajtam, ahogy Shawnon is.
-Hiszen az egy gyönyörű helyen van. Hegyek és víz. Ez hihetetlen.-hüledeztem Shawn karjaiban. Ő meg sem tudott szólalni csak hálásan nézett a szüleire.
-Köszönjük.-mondta majd megölelte őket, s ezt én is megismételtem.
-Akkor használjátok fel, amikor akarjátok.-mondta Manuel mire Shawnnal bólintottunk egyet.

Ezután rögtön az én csomagomért nyúltam és Shawn csodálatos barna szemeibe néztem, amelyek az izgalomtól csillogtak.
-Boldog szülinapot szerelmem!-mondtam majd egy csók keretében átadtam az ajándékot. Kíváncsiságom már lassan túlkerekedett rajtam mivel annyira vártam már a reakcióját. Vajon tetszeni fog neki? Használni fogja? Csak ezek a kérdések cikáztak a fejemben.

Lassan és óvatosan kibontotta a dobozt és a szeme elé tárult, mit is rejt az. Szemei felragyogtak és a szája mosolyra húzódott. Tekintetét rám emelte majd egy puszit nyomott az arcomra.
-Hihetetlen vagy.-nevetett majd kezébe vette a pengetőt és azt kémlelte.
-Azok ti vagytok?-nézett a tárgyra Aaliyah és Shawn heves bólogatással válaszolt neki.
-Ahh köszönöm.-vette a kezébe a parfümöt.-Pont elfogyott.-mondta majd visszatette a dobozba a pengetővel együtt. Tetszett neki. Siker!

Miután meg volt az ajándékozás Shawn kivitte azokat a kocsiba és benyomtunk egy filmet. Shawn választhatott mivel szülinapja volt, tehát gondolhatjátok, hogy mire esett a választása. Persze, hogy Harry Potterre! Annak pedig az 1. részét néztük mert az Shawn kedvence. Nincs vele bajom csak már 6 milliószor láttam és kezd kicsit uncsi lenni.

Tehát miután Harry sikeresen megszerezte a bölcsek kövét boldogan indultunk haza a mi kis lakásunkba. Egy ölelés és 2 puszi keretében elbúcsúztunk mindenkitől majd az autó felé vettük az irányt.
-Ez egy jó nap volt.-mondta Shawn mikor már beszállt a járműbe.
-Aláírom.-bólogattam majd Shawn beindította a motort és elindultunk.

Útközben az elsuhanó tájat kémleltem és az embereket,akik mosolyogva sétáltak az utcán. A zene halkan szólt a rádióból ezzel megteremtve a kellemes hangulatot és elálmosítva engem. Pedig én ma még el akartam menni a kórházba, de a szemeim nem engedelmeskedtek.

Pár perc lehetett mindössze az alvásom hossza mivel arra ébredtem, hogy Shawn az arcomat gyengéden simogatja és a nevemen szólongat. Ajkaimat mosolyra húztam és kinyitottam a szememet. A barna szempár csillogva tekintett rám és Shawn rakoncátlan fürtjei édesen a homlokára lógtak. Az egész kép olyan tökéletes és hihetetlen volt. Enyém a világ leghelyesebb fiúja, akinek a hangja egy csoda és a személyisége is borzalmasan tökéletes. Aranyos, kedves, vicces, gondoskodó, aggódó, megértő és mindemellett rendkívül szeretetteljes.

Shawn az arcomat a két keze közé fogta és egy lágy csókba hívott. Ajkaink szinkronban mozogtak és egy pillanatra sem akartak elszakadni egymástól, csupán a levegőhiány akadályozta ezt meg és távolságra kényszerítette Őket.
-Szeretlek.-mondtam mosolyogva.
-Nálam nem jobban.- mondta majd felkapott menyasszony pózba és úgy vitt el a társasház bejáratáig. Gyorsan visszaszaladt a táskámért és az ajándékjaiért és mehettünk is fel.

-Megint rossz a lift.-mondtam egy nagy sóhaj keretében.
-Kell szólni majd Mr. Hicks-nek.-mondta majd elindult a lépcső felé. Még szerencse, hogy csupán a negyedik emeleten lakunk a tízből.
-Amúgy nekünk annyira nem fontos viszont azoknak, akik a tizediken laknak igen szóval majd felhívod?-kérdeztem mikor már a másodikon voltunk.
-Persze.-mondta egy bólintás kíséretében.

Miután felértünk előhalásztam a kulcsomat és kinyitottam az ajtót.
-Olyan jó illat van.-mondta Shawn mikor beléptünk a lakásba.
-Mikre nem képes az illatosító.-mondtam nevetve majd lerugtam magamról a cipőmet. Utamat a kanapé felé vettem és rá is ugrottam az említett tárgyra.
-Ki ne hagyj a mókából!-mondta Shawn majd rámugrott.
-Neeeee, összenyomsz!-kezdtem el nyöszörögni.
-Nem baj.-mondta önelégült vigyorral a képén.
-Ilyenkor utállak.-mondtam mire egy csókot kaptam ajkaimra.
-Még mindig?-kérdezte mire lelöktem magamról és én gurultam rá.
-Most jó.-mondtam mire Shawn a derekamnál fogva mégjobban magához húzott és vad csókcsatába kezdett.

****

-Szóval akkor holnap haza engednek?-kérdeztem anyától.
-Igen, de megtiltották, hogy egyedül legyek szóval apád velem lesz és nem kell aggódnod.-mondta és én éreztem, hogy elmosolyodott.
-Megbeszéltetek mindent?-kérdeztem kíváncsian.
-Beszéltünk. De Te is tudod, hogy semmi nem lesz olyan, mint régen. Kicsim Ő már mással elköteleződött tehát nem fog visszajönni és nem is kell neki. Barátok vagyunk és többek nem is leszünk. Elfogadod a döntésünk?-kérdezte mire egy kicsit elemeltem a telefont a fülemtől és nagyot sóhajtottam.
-Persze csak vigyázzon rád!-mondtam majd elmosolyodtam.
-Nem lesz bajom.-nevetett fel.

-Kicsim jössz fürödni?-hallottam meg Shawn hangját.
-Mindjárt!-mondtam majd újra anyához szóltam;-Na nekem mennem kell. Megyünk Shawnnal fürödni. Puszi! Szeretlek!-mondtam majd megvártam, hogy Ő is elköszönjön és leraktam a telefont.

Megfogtam a pizsamámat és a fürdő felé vettem az irányt.
-Uhh.-képedtem el a habos víz láttán, amit gyertyák vettek körül.
-Tetszik?-kérdezte Shawn, akin már nem volt póló.
-Nagyon.-mondtam majd megöleltem és egy csókot adtam neki.

Ezután a kedves gesztus után elmentünk aludni mivel már mindketten nagyon fáradtak voltunk.
-Jó éjt Rose!-mondta Shawn már az ágyban, majd egy puszit adott a nyakamba.
-Jó éjt Shawn!-mondtam majd a szerelmem karjaiban merültem mély álomba.

Particular Taste [S.M.] ✓Where stories live. Discover now