chapter eleven

1.1K 55 33
                                    

,,Mám strach," šeptl mladší z nich, když pohledem zabloudil k rozkroku svého staršího bratra. Jejich tváře ozařovalo pouze matné světlo stolní lampičky a v celém pokoji jinak panovalo naprosté ticho.

,,Dneska spolu nebudeme spát," rozhodl nakonec Marcus a přitáhl si svého brášku blíž. Ten si svou hlavu odložil na jeho hruď a vnímal bratrovy dlouhé prsty, jak se lehce přehrabujou v jeho vlasech.

Byl to zvláštní pocit - ležet při sobě, tělo na tělo, poslouchat tlukot srdce toho druhého a cítit každičké místečko, kde se jejich pokožky navzájem dotýkají - zvláštní, ale zároveň je oba naplňoval příjemnou vlnou euforie.

I přes to, že oba dva věděli, že by tohle neměli, ani jeden z nich se nedokázal odtáhnout. Jako by měli strach, že se už do podobné situace nikdy nedostanou.

Po chvíli Martinusův zrak sklouzl níž a na tváři se mu vykouzlil menší úšklebek. Bříškem ukazováčku začal bratrovi přejíždět po hrudi a opisovat obrysy břišních svalů. Byly tak pevné a vypracované. Už jen z toho doteku se mu točila hlava.

Postupně svůj prst posouval níž, až se dostal k lemu Marcusových boxerek. Ten měl celou dobu zavřené oči a vypadal, jako by tvrdě spal. Blonďáček na moment zaváhal, ale pak dlaní přece jen lehce pohladil objemnou hrčku v jeho rozkroku.

,,Chtěl by jsi pomoct?" zeptal se, pociťujíc, jak se mu do tváří dere červeň.

,,Už jsem se bál, že si o to budu muset říct sám," prohodil Marcus, aniž by rozevřel oční víčka.

Tinus se tedy vyhoupl nad své starší dvojče a obkročmo se posadil přímo na jeho problém. Chvíli jen tak poposedával a přemýšlel. Nikdy to nedělal nikomu jinému než sobě. Dostal strach, že se to Marcusovi nebude líbit a už víckrát s ním nebude chtít mít nic společného.

Nakonec se přece jen odvážil svou pánví pohnout. Mac pootevřel svá ústa a tiše vydechl. Když to pak Tinus ještě několikrát zopakoval, dokonce se z jeho hrdla vydralo i spokojené zasténání.

Poté se blonďáček posunul o něco níže, teď tedy svému staršímu dvojčeti seděl na stehnech. Prsty zahákl za lem Calvin Klein boxerek a stáhl je až ke kolenům. Hned na něj vykoukl Marcusův objemný kamarád, který mu doslova vyrazil dech. Byl tak velký a jeho tvrdost se s tou Martinusovou vůbec nedala srovnat. Je pravda, že Marcus byl už od narození mohutnější než jeho mladší bráška a teď se ukázalo, že to ve všech ohledech.

Když se jakž takž dokázal vzpamatovat, obejmul bratrovu chloubu svými krátkými prsty a pomalu provedl pohyb nahoru a dolů. Když viděl na Marcusově tváři spokojenost, částečně se mu ulevilo.

Pak, stále svírajíc Macův úd, si lehl na jeho hruď a rty se mu přisál na krk. Postupně ho obdarovával motýlími polibky, rukou pumpujíc v pravidelném tempu. Po nějakém čase pohyby rukou urychlil, až se jeho staršímu dvojčeti začala zvedat hruď ve zběsilém lapání po dechu.

,,Tini... baby... přidej," žadonil naléhavým tónem. A tak ho jeho mladší bráška vyslyšel. Kamarád v jeho ruce nabíral svůj objem na maximum, tak začal pohyby provádět skutečně rychle a zároveň až ke kořenu.

Marcus slastně vzdychal, a když už cítil, jak se vrchol blíží, přitáhl si Tinuse na rty a začal ho zběsile líbat.

Cítil, jak mu Macův úd v ruce škube. Začala z něj stříkat bílá tekutina, dopadající na břicho jeho staršího bratra. Bylo toho tolik, až se divil, kde se to v Marcusovi všechno bere. Rukiu pohyboval do té doby, dokud z Maca nevystříkla i ta poslední kapička.

,,Bože, Tini!" vydechl Mac a hrubě bratra políbil. ,,Takhle mi ještě nikdo nevyhonil."

Blonďáček zrudl a cítil, že musí být červený až dole na zadku. Pochvala od jeho staršího bráchy ho zahřála na hrudi.

,,Výdrž minutku," přejel mu Marcus bříškem ukazováčku po délce nosu, ,,zajdu se trochu sprchnout."

Zatimco Marcus ze sebe smýval své semeno, jeho mladší dvojče ulehlo do jeho postele. Původně na něj chtělo čekat a usnout v jeho objetí. Avšak únava byla silnější, a když se o deset minut později Mac vrátil do pokoje, našel Tinuse, jak s roztomilým výrazem ve tváři spokojeně oddychuje.

Sám pro sebe se usmál a lehl si k němu, na což ho obejmul kolem pasu a jeho záda si přitiskl na hruď. V nose ho zašimrala lehlá kokosová vůně Tinusova šampónu. Nějak se mu nedařilo usnout. Stále myslel na to, jak je jeho malý bráška roztomilý a jak nepopsatelně ho dokáže vzrušit, i když by tomu správně tak být nemělo. Ani jeden z nich nepřemýšlí hlavou, jen rozkrokem. Nenapadá je, jaké by to mohlo mít následky, kdyby se o tom někdo dozvěděl. Možná je to jen dobře, že se spolu dneska nevyspali. Budou si o tom muset v klidu promluvit. A to co nejdřív.

Opatrně, tak aby ho nevzbudil, se sklonil a lehce ho políbil na levé líčko. Pak se konečně i jemu podařilo usnout...

Nazdar!!
Další kapitola je na světě a doufám, že jste s ní aspoň trochu spokojeni 😏💛
Sice se spolu nevyspali, jak mnozí z vás chtěli, ale i tak měli rušnou noc, no nemyslíte?? 😂
A já už jdu teda taky spát 😚
Tak dobrou noc a ať se vám všem zdají krásné sny 💓
Miluju vás ❤️
Mucq 😘💋

Little Brother (Marcus & Martinus CZ) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant