chapter ten

1K 57 23
                                    

Bylo už dost pozdě. Krátce před druhou hodinou ranní, když se po ztemnělé chodbě velkého rodinného domů potichu plížil blonďatý chlapec v teplácích, mířící k pokoji svého staršího dvojčete.

V hlavě mu kolovaly obavy z toho, že na něj Marcus zapomněl a usnul. Přemýšlel, co by pak dělal. Musel by si pravděpodobně pomoct sám, ale právě to mu Mac zakázal.

Došel až k velkým bílým dveřím, ani se neobtěžoval s klepáním a potichu vešel dovnitř.

Jeho starší bráška ležel na posteli s rukama pod hlavou, lampa na nočním stolku byla rozsvícená a vrhala po pokoji matné světlo. Temné bratrovy oči ho neustále pozorovaly, zatímco se za sebou snažil co nejtišeji zavřít dveře.

Marcus se posadil, nespouštějc z něj pohled. Byl pouze v boxerkách, což Tinuse dokázalo vzrušit ještě víc, až se sám divil tomu, že je to vůbec možné.

,,Tak jsi tady," uculil se Mac na svého mladšího brášku a rukou mu pokynul, aby přistoupil blíž. Při pohledu na jeho klín se usmál ještě víc. ,,Vidím, že jsi mě poslechl. Chtěl by jsi svou odměnu?"

,,A-ano," šeptl blonďáček sotva slyšitelně.

,,Říkal jsi něco? Nějak jsem tě neslyšel," rozhodl se ho Marcus trošku potrápit.

,,A-ano," odpověděl Tinus stále stejně.

,,Hlasitěji!"

,,A-ano..."

,,Pořád tě neslyším!"

,,Ano!" křikl Tinus, až se sám sebe polekal.

Marcus se znovu ušklíbl. ,,Slušné vychování ti nic neříká? Co kouzelné slůvko?"

,,Maci, prosím," vzlykl mladší z nich a pocítil, jak se mu do očí derou slzy, ,,už to nevydržím..."

Marcus k němu natáhl ruce, a když mu Martinus svěřil své dlaně, stáhl si ho k sobě na postel. Seděli teď vedle sebe bok po boku a upřeně si hleděli do očí.

Mac se naklonil, až byl tak blízko, že se navzájem téměř dotýkaly rty. ,,A co by sis přál?" šeptl.

Když Tinus pocítil, jak na jeho pokožku dopadl horký Marcusův dech, celé jeho tělo se zachvělo touhou. Jako by najednou vypl a vůbec nepřemýšlel. Uchopil bratrovy tváře do svých dlaní a přitiskl si ho na rty.

Ten moment byl pro oba dva jako nárazová vlna. Najednou je přepadl proud nepopsatelných pocitů. Vzájemně vnímali chvění těla toho druhého. V břiše jim létaly roje motýlů a krev se jim doslova vařila v žilách.

Pak Marcus do svého mladšího brášky trošku zatlačil a donutil ho tak, aby si zády lehl na postel. Hned na to se nad něj vyzdvihl, jejich rty však nerozpojil. Někdy v průběhu toho hlubokého polibku se mu podařilo stáhnout z něj kalhoty. Teď tu oba dva leželi pouze v boxerkách, líbajíce se, jako by to měla být ta poslední věc, kterou udělají.

Po nějakém čase se Mac začal pánví pravidelně otvírat o tu Tinusovu. Z toho už blonďáček šílel. Cítit bratrovu tvrdost ho nenechávalo klidným. Jeho kamarád mu v boxerkách silně pulzoval a doslova řval o pomoc.

Najednou ho však zaplavily obavy, když mu namysli vyplynul obraz, jak s Marcusem souloží na jeho posteli a hlasitě mu sténá do ucha. Tohle by se přece dít nemělo. Je to jeho brácha. Nemůžou...

Jako by Marcus vycítil na co myslí a chtěl ho přesvědčit, že teď už je to všechno stejně jedno. Jednou rukou mu vklouzl do boxerek a dlaní pomalu hladil bráškův tvrdý úd.

,,To-tohle..." snažil se ze sebe Tinus něco dostat, ale vrušeně zasténal, když ho Marcus jemně sevřel.

,,Nemusíme spolu spát, jestli nechceš," zašeptal mu do ucha, které následně opatrně zkousl. ,,Ale mohli by jsme si navzájem pomoct, co říkáš?"

Ani nečekal na odpověď. Během sekundy z něj stáhl i ten poslední kus látky. Martinusův kamarád, který byl celý večer bolestně uvězněn, vystřelil do vzduchu jako šíp z kuše.

,,Snad tě to moc nebolelo," ušklíbl se Marcus ještě předtím, než se sklonil a jazykem začal pomalu oblizovat bratrův vztyčený úd. Hrál si s ním, jako by to bylo obyčejné lízátko.

Ten dotek s Tinusem dělal nepochopitelné. Pulzování v jeho chloubě bylo tak nesnesitelné příjemné, že sebou musel začít pomalu házet a vydávat tiché vzdychy, aby ho vůbec byl schopen vstřebat.

Pak si ho Marcus vložil do úst celého. Začal pravidelně pohybovat hlavou a své tempo zrychloval. A pak už to Tinus nevydržel. Musel si na tvář rychle přitisknout polštář, aby tak ztlumil svůj hlasitý výkřik. Kamarád mu v Marcusových ústech cukal o sto šest a naplňoval je bílou tekutinou. Bylo toho tolik, až to Macovi stékalo i po bradě.

Když se Tinusově povedlo se jakž takž vzpamatovat z nejsilnějšího orgasmu, který zatím prožil, posadil se a pohled upřel na své starší dvojče.

To ho pozorovalo a v očích se mu odrážela touha...

Ahojky 😁
Tak se mi povedlo vám tu něco sepsat, ale moc se mi to nezdá, no 😅
je to takové nic moc... 😬
ale tak snad se aspoň trochu líbilo 😅
mucq 😘💋

Little Brother (Marcus & Martinus CZ) Where stories live. Discover now