Глава 27

4.3K 136 11
                                    

И коланът му разцепи завивките на леглото.Ана едва не припадна от страх,тя очакваше да я заболи много,а вместо това чу как коланът се удари в леглото.

-Не мога!

-Какво!-едва се чу.

-Не мога да ти причиня болка,по дяволите не мога искам само да те защитавам и да те пазя. Въпреки, че ми се подигра,направи ме на глупак и избяга от мен,аз те искам.Искам те Настя,не разбирам какво си ми сторила,че не мога да си те избия от главата.Знаеш ли полудях,когато научих,че си избягала,обмислях как ще те завлека тук и как ще те изтезавам.Как,как.... Господи,не мога.-хвърли колана,съблече ризата и панталона си и я обърна по гръб.

-Ти си ме омагьосала,моя малка вещице.-големите му ръце мачкаха безпощадно гърдите ѝ а устните му я завладяха.- Дори това,че си легнала с онзи пес, не ме спира да те желая.

- Дерек аз....

Тя изпита вина,като видя болката в очите му,но какво трябваше да направи тогава.Та той я заплаши да я набие с колана си,коя нормална жена няма да го предизвика,тя нямаше какво да губи тогава.Но сега съжаляваше за думите си,дали ако му признаеше истината ще ѝ повярва?!

-Аз не съм спала с него.

- Моля те не ме лъжи,знам че си го направила и то с удоволствие иначе какво правеше на сутринта гол в леглото ти без риза, с полу сложени панталони,застанал между краката ти.Ох,не,пак започвам да се вбесявам.Искам да те убия,знаеш ли,напълно заслужено ще ти е.Но няма да го направя,ще те чукам,ще те чукам до припадък,докато не забравиш онзи мръсник.

-Да,да....- изстена тя.

"Ако знаеш как ми липсваше, Дерек,тялото ти,целувките ти,лудостта до която само ти ме докарваш."

Дерек смъкна бикините ѝ и ги хвърли на земята,настани се между краката ѝ и рязко навлезе. Знаеше, че тя не е достатъчно готова за него, но искаше да я заболи и я заболя, тя извика.

"Нека те боли,както мен ме боли."

Но после се зарови с сексапилната ѝ шия, зацелува нежната ѝ и мека кожа и забрави всичко,на този свят бяха само те двамата,времето беше спряло,а те двамата трябваше да се наслаждават на това блажено време.Той започна да масажира най-интимното ѝ място с ръка, а тазът му се притискаше все по -бързо и силно към бедрата ѝ.Тя викаше,викаше и викаше,но не от болка,а от насладата, която ѝ предлагаше Дерек. Тя осъзнаваше,че той е ядосан и затова я "чука",не "люби"- така грубо и първично,но това ѝ хареса,дори беше много по приятно и разтърсващо от преди.Този път сексът беше агресивен.Той получи оргазма си заедно с нея и се просна на леглото като я придърпа към тялото си.

-Трябва да те мразя,заради това което ми причини.А,аз.....аз правя обратното желая те още повече.Какво си ми направила,Настя? Какво?-Той затегна прегръдката си и я целуна по устните,след това и двамата се унесоха в сън.

Мой шеф, никога!Where stories live. Discover now