Глава 18

4.7K 144 7
                                    

-Настя, чуй ме не се забърквай с Майкъл. Не го познавам много добре,но имам чувството, че не се представя за такъв какъвто е.Моля те не започвяй работа при него,за да избягаш от мен,моля те.-той опря челото си до нейното и главите ѝ се допряха.

-Аз го познавам от преди.

-И откъде го познаеш?-попита той с дрезгав глас през целувката.

- Беше ми учител през последната ми година в училище,тоест ходех на частни уроци при него.

-По какво?

-По биология.

-Какво по биология ли, глупачка?!Не разбирам той е почти на нашата възраст,как така ти е бил учител?

-По точно той е по голям с две години от мен,а в гимназията беше отличник,сега като гледам пак е на върха.-Дерек се намръщи още повече- Тъй като ходеше на състезания по всичко и печелеше награди,а и да не забравям беше ни съсед ми беше много удобно да ходя в стаята му за да ми помага с уроците по биология.

-Ти наистина си курва,може да беше девствена,но си курва по природа. Мога да се досетя какво сте правели на тези уроци,вкарваше ли пръстите си в теб,играеше ли си с клитора ти,целуваше ли врата ти така?- той впи устни в красивата ѝ шия-А така правехте ли?-гризна ухото ѝ.

-Да няма да те лъжа,натискахме се и бяхме гаджета,но това между нас приключи преди много време и предполагам,че ще си остане така.

- Предполагаш?!Какво да не би още да го харесваш?!

-Не разбира се,че не та той е женен има ѝ деца,за какво обвързване ми говориш.Аз не излизам с женени мъже не съм уличница.

-Не си ли,ще видим!

-Дерек пусни асансьора и да тръгваме ще закъснея за работа.

-Не ме интересува.

-А мен да.-тя го бутна и натисна бутона,а той не се възпротиви. Стигнаха шестия етаж и кабинката се отвори.

-А?!Майкъл да вървим,съжалявам,че закъснях имах затруднения...-тя хвана протегнатата ръка на Майк и погледна към Дерек, който едва сдържаше гнева си.

-Ела,Нани!

"Нани,Господи още в началото не харесах този надут и самовлюбен идиот,но сега го мразя.Но, не ще почакам малко и тогава ще реша дали трябва да го убивам или само един пердах ще свърши работа.Проклета малка кучка дори сега пак съм надървен заради нея."

Анастасия и Майкъл влязоха в неговия офис.

-Майк много съжалявам,че закъснях още от първия ден.

-Стига не се извинявай няма проблем.Това е моят офис,ела.-те излязоха от неговия кабинет и отидоха в друг.

-А това е твоят.Те са много близко един до друг може да идваш по всяко време,когато имаш въпросите.По всяко време!-натърти той.

-А този до твоя офис е на Дерек.

-Знам,искаше ми се да не е така,но няма какво друго да се направи.Е, аз тръгвам,ще се залавям за работа,все пак затова ми плащаш.

"Бих ти платил много повече за други неща,но има време."

-Ще се видим по-късно,до скоро!-Той влезе в кабинета си.

Мой шеф, никога!Where stories live. Discover now