Глава 24

4K 139 22
                                    

-Майкъл това да не е онази Настя?

-Какво? Не глупости,тя вече е по голяма и това между нас е приключило.

-Тогава защо не искаш да дойдеш с нас?!

-Вече ти обясних,че имам много работа във фирмата ще дойда, ако успея да я свърша,хайде ще се реванширам. Обещевам.

-Но,до днес нямаше никаква работа и щеше да дойдеш с нас,заради нея е имаш чувства към нея,нали?!

-Мила говориш така от ревност,не,просто излезе спешна работа.А колкото до Настя тя просто ще остане няколко дни в дома ни.

-Тогава и аз ще остана,ще заминем по късно,всичките. Няма да оставя мъжа си сам с такава красавица като нея,тя би подлудила и монах,само с погледа си.

-Но,но не можеш да го направиш.

-И защо?

- Заради децата те бяха толкова щастливи,че ще заминават,чакат това пътуване от месец.

- Ами,мисля че си прав,но,но.....

-Шшшшт,стига спокойно.Нямаш ли ми доверие?!

-Имам ти.-тя го погледна в очите и се доближи до него,целуна го и се сгуши в прегръдката му.

-А сега нека тръгнем,за да не закъснеете за полета.

Майкъл качи семейството си на самолета за Лос Анджелис и с бързината на гепард се върна в апартамента,за да види Настя. Все още беше рано и тя си спеше сладко в леглото.Днес нямаше да я пусне на работа,а ѝ той не смяташе да ходи,взе си ден отпуск,за да ѝ покаже,че още не е забравил миналото,че още я обича както тогава.

"Настя мила моя,днес смятам да ти покажа колко много те обичам и те искам,искахте още първия път като те видях,но ти не ми позволи да те имам.Сега,сега ще станеш моя!"

Той влезе в стаята ѝ и свали ризата си така откри гледката на широки и добре оформени рамене,на красиво стегнатия му и плосък корем.Легна до нея и започна да гали лицето ѝ.

-Колко си красива,прекрасна си мила моя,прекрасна.- сякаш чула думите му тя започна да се събужда.

-А? Майкъл какво има,защо си тук и то без риза.

-Настя помогни ми.

-Какво,как да ти помогна?

-Искам да те имам,искам да правя любов с теб,аз съм влюбен в теб откакто те видях на верандата ви. Толкова беше красива и естествена.

-Но,как може да ми предлагаш такова нещо, когато си женен и имаш две прекрасни дечица,за които трябва да си благодарен всеки ден.

-Аз не я обичам,не обичам Стейси,за децата си бих дал всичко,тях обичам безпрекословно. Не мога без тях,но това между нас не е това което изглежда.

-Не,не искам да слушам.

-Моля те позволи ми да те любя.

-Това е грях.

-Струва си да горя в ада,щом ще те имам.-той не дочака отговора ѝ а ѝ се нахвърли като звяр. Устните му мачкаха нейните,той махна завивката настрани и легна върху нея.Ръцете му шареха по цялото ѝ тяло,краката ѝ бяха разтворени от едната му ръка и той вкара един пръст в нея.

-Токова си топла,мека и изкаща,искаш ме нали?

Тя хареса целувката му,но тя не беше като тези на Дерек,неговите целувки я докарваха до лудост,караха я да вика от удоволствие и да се разтапя.Докато тези нямаха такова влияние над тялото ѝ и ума ѝ.И точно когато Майк се канеше да разкъса нощницата ѝ се чу блъскане по вратата.

Мой шеф, никога!Where stories live. Discover now