Интервюто

12.9K 279 16
                                    

"О, не ще закъснея,по дяволите ще закъснея.Още не са ме наели,а вече закъснявам. По дяволите,по дяволите!"тя не спираше да ругае през целия път,в колата докато шофираше или по точно докато чакаше в задръстването. Но ето,че вече беше пред компанията,тя слезе от колата и се втурна към вратата. Попита на рецепцията къде е кабинета на господин Маршал и тръгна към него.Но не беше толкова лесно, колкото предполагаше тя,точно преди да влезе в кабинета му един мъж се блъсна в нея и я поля с кафе.

-О не ,какво направи,глупак такъв.-развика му се тя.

- Извинете- отвърна той с хладен тон и побърза да излезе.

Въпреки мократа си пола тя влезе в кабинета,за нейно облекчение там стоеше една жена,а не директора на компания "Vortex".

- Здравейте,аз съм Анастасия Монтгомъри и съм тук за интервюто.

-Да, здравейте.Господин Маршал излезе,но ще се върне скоро,седнете тук.- тя посочи стола пред бюрото.

-Да,тоест разбираше-тя отговори леко плахо.

След като жената излезе тя мислено започна да проклина онзи,надут и арогантен господин от преди малко."Дявол да те вземе,надут задник,как може да се случи на мен.Охххх! Ще се пръсна от яд!" Мястото на което я заля мъжът вече започваше да я сърби и тя реши да я свали,защото предположи,че той ще се забави. Анастасия свали мократа си пола и я вдигна във въздуха,насочи мокрия плат към светлината,а тя беше в посока към вратата и в този момент тя се отвори.

Мой шеф, никога!Where stories live. Discover now