Глава 22

4.3K 137 12
                                    

"Повече не мога да живея така,не мога да живея с човек, за когото не означавам нищо.Та той ме държи и ме иска за себе си заради глупавата девственост. Снощи достатъчно ясно ми показа какво означавам за него.Аз съм просто вещ,която да краси дома му. Негодник,мразя го,мразя го!Кого залъгвам обичам го,но той не ме обича.Защо,защо не ме обича?!"- тя погледна към спящия в леглото до нея Дерек.

"Той ми каза веднъж,че не изпитва нищо особено към мен,само плътско удоволствие. Не мога да повярвам, мразя го,или искам да го намразя,ще го намразя.Но какво да направя нямам достатъчно пари,за да ми стигнат за дълго време.Ще отида при приятелка. Но те не живеят тук,при кого мога да отида.А! Сетих се ще помоля Майкъл за помощ, той няма да ми откаже.Но, Дерек ще побеснее и какво от това защо трябва да ми пука за него.Щом той ще ме използва,за да облекчава слабините си по мен и аз много да му го върна, както подобава."

След като реши какво да прави с положението си Настя заспа.На следващия ден те излязоха заедно,както правеха всеки ден откакто тя живееше при него.Дори тази сутрин Дерек беше много любезен с нея,тъй като в асансьора нямаше други хоре те се натискаха и целуваха.

"Мисля,че ще я спечеля. Едва ли е толкова трудно да се влюби в мен. Щом аз се влюбих в нея,без тя да ми се предлага,защо тя да не успее.А аз ще я ухажвам докато се предаде."

"Господи,колко греховно красив е днес.Държи се някак по различно,по мило и нежно.Само да не трябваше да го напускам,но нямам друг избор.Той не ме обича,той иска тялото ми, желае ме,а аз искам повече.Искам любовта му,която той не е склонен да ми даде."

о после!

-До после!Ще се видим на вечеря.

-Разбира се.- "Излъгах,но какъв избор имах,наше как да му кажа,че ще го напусна."

Анастасия влезе в кабинета на Майкъл и го водя на бюрото му замислен над някакво документи.

-Ааа? Имашмли време,Майк? Защото май си зает,ще дойда по-късно.-тя тъкмо се обърна,за да избяга,когато той я спря.

- Почакай имам време,кажи,за теб винаги имам време, Нани.Какво има?

-Ами аз трябва да отседна при някого за два-три дни докато си намеря жилище. Щях да те попитам...- той дори не дочака тя се се доизкаже и се усмихна.

- Ела при мен ще ти бъде много добре.

-Ами съпругата ти?Тя няма ли да има нещо против,аз да ви се натреса така неочаквано в дома ви.

- Глупости няма никакъв проблем,а и те утре ще заминават на почивка.Няма да са тук седмица,но тази вечер ще те запозная с тях.

"Не мога да повярвам какъв щастливец съм само,жена ми ще се разкара тази нощ и ще прекарам една вълшебна седмица с Настя.Може ли да съм по щастлив от сега,а ѝ Маршал няма да ни прекъсва всеки път щом се доближа до нея.Тази седмица тя ще бъде моя,само моя!"

-Е разбрахме се,нали?!

-Да!- "Нямам друг избор,но какво пък може да се обърка?!"

Мой шеф, никога!Where stories live. Discover now