Глава 3

7.1K 206 17
                                    

-И така мисля,че вече сме готови?

-Готови,готови?!С какво?-тя сложи ръце на кръста си и се намръщи.-С какво сме готови Дерек,с какво?!Вече е полунощ,а аз още стоя тук и не знам защо.

-Аз знам,другото не е важно.И не мисля,че е уместно да ме наричаш на малко име само близките ми и любовниците ми ме наричат на малко име.А ние с теб не сме такива,нали?!-той повдигна вежди и изви усти в самодоволна усмивка.По някаква незнайна причина Ана се почувства  зле от факта,че не му е близка,дори може би разочарование от това,че не му е любовница.

"О,Господи какво ми става та нали аз го отблъсквам,защо сега се дразня че не съм му любовница." -помисли си тя но бързо се окопити  и започна да се защитава.

-Ама ти да не си побъркан,цял ден стоях в кабинета ти и търпях отвратителното ти поведение. Цял ден ме сваля и ми се предлагаше съвсем открито, а аз стоях и не можех да направя нищо. Отговори ми защо ме нае,не разбирам.След като не върша никаква работа,защо ме нае,Дерек?-нарочно натърти името му за да го подразни,но не беше подготвена за реакцията му.

-Е ти сама си го изпроси.Наех те тук защото те желая.-тя пребледня.

-М-моля.

-Не на мен трябва да се молиш скъпа,аз искам само да те целувам,да те прегръщам да милвам най- съкровената ти част от тялото.Искам да стенеш под мен, скъпа,а от красивата ти устица -той облиза долната ѝ устна с език.-да излиза моето име в миг на върховно блаженство.

Е това беше върхът на наглостта му,той съвсем открито ѝ заяви какво иска от нея и защо я бе наел в компанията си.Докато се промъкваше между устните ѝ за да сплетат езици той прошепна дрезгаво и на пресекулки на устните ѝ.

-Искам те Настя искам да бъда в теб,никога преди не съм бил толкова привлечен от някоя жена.Моля те позволи ми да те любя,искам да те любя позволи ми.

Тя едва успя да се отскубне от силната му сватка,и ако беше честна със себе си щеше да признае,че с мъка го отблъсна. Истината беше че и тя никога не е била толкова привлечена от друг мъж.Но проклета да бъде ако му го признае и му се хвърли на врата,молейки го да я обладае още тук и сега.

-Аз не съм ти курва!Няма да работя за теб и не ме интересува какво искаш от мен.Напускам!-Думата "курва" още отекваше в ушите му,сякаш от всичко което тя каза той чу само тази дума и се вбеси ужасно много.

-Моя курва,какво искаш да кажеш с това?!-лицето му се беше изкривило от гняв.

-Достатъчно ясно се изразих какво не разбираш.Смяташ,че щом работя за теб и ми плащаш ще можеш да ме викаш в леглото си когато си пожелаеш.-Той се разгневи още повече от думите ѝ но реши да ѝ отвърне подобаващо.

-Да,скъпа моя и сега смятам че трябва да се потрудиш за заплатата си. Да вървим!-той я хвана за кръста и я вдигна на раменете си.

-Не,какво правиш,пусни ме.Надуто копеле,задник!

-Няма кой да те чуе скъпа.-той ѝ се усмихна.



Следващата глава ще кача утре в 22:00 часа!Надявам се тази да ви хареса!!!

Мой шеф, никога!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang