~ 21 ~

704 69 250
                                    

~

Bazı anlar vardır. Rüya gibi gelir ama aslında gerçektir. Rüya gibi tuhaf olmasına rağmen gerçekliğini sonuna kadar hissettirir.
Ve ben de şu an Sehun'un dudaklarını boynumda hissediyordum. Vücudum donmuştu sanki. Bu herif gerçekten manyaktı.. dişlerini tenimde hissettiğim zaman titredim. Sessiz ortamı tanıdık bir ses bozdu..

"Sehun?"

Hışımla onu kendimden iterken geldiğine şükrettiğim KyungSoo'ya baktım. Bana bir bakış atıp Sehun'un yanına geldi. Ve.
Ona sarıldı. Ne? nE?

Kyungsoo'nun yüzündeki yapmacık hüznü görebiliyordum. Kafasını Sehun'un göğsüne sakladı.

Ve bu ortamda görmek isteyeceğim son şey Sehun'un da kollarını ona sarmasıydı.
Midem bulanır gibi bakıp umursamaz adımlarla eve, odama girdim. Boğazımdaki yumruya anlam verememiştim. Pekala bu beni ilgilendirmezdi? Zorla aralarına girecek halim yoktu. Sinirle yatağıma oturdum. Neden birden bire gelip Sehun'a sarılmıştı?.. ve bakın 3 dakika önce o beni ısıracaktı..
hassiktir.
Karşımdaki aynada düşüncelere boğulurken odaya Sehun girdi.

~"Luhan."

Hiç bir şey demedim. Hayal kırıklığı içindeydim. Her zamanki gibi.

Yavaşça yanıma yürüdü. Oturduğum yerden ayağa kalktım. Hiç planda olmayan bir şey söyledim

-"Gitmek istiyorum ben."

Tek kaşını kaldırarak bana baktı. Bir şey demedi. Yanına gidip önünde durdum. Benden uzun olduğu için kafamı kaldırmam gerekiyordu.

-"Sehun lütfen. Daha fazla kalmak İstemiyorum burada. Yeter, tamam mı, yeter."

Gözlerini gözlerime sabitledi. O konuşmayınca devam ettim.

-"Ne istediğin belli zaten. Başından beri bunun için yanında tutman..."

nefesimi verdim.

-"Ben sanmıştım ki.."

Aptal aşk hikayelerinin içinde oluruz..

Söyleyememiştim hoş iç sesimi duyduğunu biliyordum. Gözlerini gözümden ayırmadım.

~"benimle birlikte olmak istiyor musun?"

Şaşkınlıkla gözlerimi kırpıştırdım. Ellerimi tuttu. Elleri buz gibiydi. Simsiyah kirpiklerine baktım. Sayabilecek kadar yakındaydım.

~"Benimle sevgili olmak istiyor musun Luhan?"

Cevap vermeyince tekrar etmişti. Sevgili olmak..? Hele Sehun gibi biri ile.. aklıma az önceki yaşananlar geldi. Ve daha önce olanlar. O beni birlikte olsak bile üzerdi. Bir kez yapan bir çok kez daha yapardı. Her zaman yaptığı gibi. İstiyor muydum bilmiyordum. Aslında güzel olabilirdi. Fakat emin değildim.

-"Hayır."

Gözlerine bakmayı kesip kafamı çevirdiğim anda kenara çekildi.

~ "Gidebilirsin."

Sehun'a bir bakış atıp hiç bir şey yapmadan çıktım odadan. Koşar adımlarla merdiveni ikişer üçer inerek o evden de çıktım. Zaten çıkar çıkmaz koşmaya başlamıştım. Nedenini bilmez gözlerim dolmuştu. Koşarken yüzüme çarpan yağmur damlaları göz yaşlarımla birlikte yüzümü ıslatıyordu. Gerçekten şu an kurtulduğumu hissediyordum. Ama neden ağladığımı bilmiyordum.
Koştum koştum dizlerim sızlayıncaya kadar koştum. O mahalleyi de terk ettim. Ta ki nefesimin daraldığını hissedip dizlerimin tutmadığını hissedene kadar.

Az ilerideki parka doğru yürüdüm, sırılsıklam olmuştum. Akşam üzeriydi hava kararacağı ve yağmur yağdığı için hiç kimse yoktu. İlerideki ıslak olduğunu umursamadığım bir banka zor bela oturdum. Üşüyordum. Ağlamaya devam ettim.
Bu sabah özenle yaptığım saçlarım bozuluyor, Sehun çok seviyor diye sıktığım kokulu saç spreyim akıp gidiyordu. Ayakkabımın kirlenmesinden nefret ederdim. Ama o çoktan çamur olmuştu. Yine umur etmedim.
Düşündüm.. Geçmişi düşündüm, nasıl buralara kadar geldiğimi. her şey saçma bir mesajla başlamamış mıydı zaten? Ne hayallerle gittiğim yeni okulumun aslında hiç tahmin edemeyeceğim bir şekilde oluşu. Geleceğim. Son çare ailemin yanına dönmekti. Ve olabildiğince hayatıma devam etmek.

VAMPİRE (HunPai) - Hunhan textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin